Ето го и моят проект, с който всъщност се занимавам вече няколко години и най-вероятно ще продължи докато не се "тотална" в някое дърво или докато не ми омръзне (едва ли).
Снимката е от преди 2 дни в Англия (за това няма и сняг).
Най-новото са дисковете на Хоуп и шината за врат на най долната снимка. На рамката все още свиквам (имам я от 3-4 месеца, но не е карана много заради лошо време, работа и писане на дисертация), като главно триябва да отделя време за настройки на шока и да свикна с по дългата wheel base на завои. Поне вече съм намерил идеалните за мен настройки на геометрията.
Като цяло, както виждате, не гоня тегло. По-скоро гледам да сглобя по-надежден байк, който също да работи прилично (естествено теглото е свързано с представянето до известна степен). Плановете за близкото бъдеще е да взема предна Хоуп главина (ве4е имам задна Про Ево 2) и шини на Нюк пруф или ако имам повече пари направо да взема едни мавик диимакс ултимейт (но мисля че цената им е излишно висока). Също така по-натам искам курбели на сейнт (колкото и да не обичам шимано, това са най добрите курбели за мен) и спирачки (авид код или нещо на хоуп). И такам.. проекта няма край.
Извинявам се много ако имам грешки, но никога не използвам кирилица и ми е трудно..