http://sharkan735.snimka.bg/other-sport ... 7.26339890
EccentricMOTION написа:Гаражно изпълнение, нуждаещо се от компетентен механик и подходящи компоненти. Жокер->обърни внимание на веригата, ролката за простор и лапата.
В каква дисциплина ще използваш велосипеда ?
EccentricMOTION написа:Гаражно изпълнение, нуждаещо се от компетентен механик и подходящи компоненти. Жокер->обърни внимание на веригата, ролката за простор и лапата.
В каква дисциплина ще използваш велосипеда ?
EccentricMOTION написа:[u]
ПП. Понятие като 'ЧНБ' в българския език липсва.
EccentricMOTION написа:Похвалите могат само да отслабят характера ни. Критиката е това, което ни прави по-силни и ни кара да се стремим към съвършенство.
-коригирай дължината на веригата или правилното и позициониране върху венците. Не забравяй, че веригата никога не трябва да се усуква по начина от снимките/разбирай голяма с голяма плоча или малка с малка/;
-потърси по-добро решение на проблема с падането на веригата, това което си монтирал е успокойтел, а не водач. Неговото КПД клони към 0(от опит, правех ги преди години от ролка от оптегач и планка);
-съобрази лапата с твоя ръст, типа на карането и размера на велосипеда. За ХС велосипеди ориентировъчните размери на лапи според размера на рамката са както следва 16" - 60мм, 18" - 80мм, 20" - 100мм, 22" - 120мм дължина на лапата. Разбира се при различните типове каране се изисква различна дължина на лапата;
-монтирай броня на предната спирачка с подходяща дължина, в момента по това което виждам от снимката бронята е безразсъдно къса;
ПП. Понятие като 'ЧНБ' в българския език липсва.
EccentricMOTION написа:
EccentricMOTION написа:...
kriisoo написа:И после ще говориш против хейтърите...
sharkan735 написа:Мерси на всички положителни коментари. Мисля да го карам долнхил,но не мисля много да го мъча.
Това направо ме разби.sharkan735 написа:Мерси на сички положителни коментари.
n1ky написа:sharkan735 написа:Мерси на всички положителни коментари. Мисля да го карам долнхил,но не мисля много да го мъча.
Оправи малко правописа и осмисляй нещата преди да пишеш.Това направо ме разби.sharkan735 написа:Мерси на сички положителни коментари.Не се заяждам или нещо такова,просто съвет.
![]()
По темата - Честито ! С кеф да си го караш,а след като смениш още някои компоненти,ще стане още по-добре.![]()
humvy написа:n1ky написа:sharkan735 написа:Мерси на всички положителни коментари. Мисля да го карам долнхил,но не мисля много да го мъча.
Оправи малко правописа и осмисляй нещата преди да пишеш.Това направо ме разби.sharkan735 написа:Мерси на сички положителни коментари.Не се заяждам или нещо такова,просто съвет.
![]()
По темата - Честито ! С кеф да си го караш,а след като смениш още някои компоненти,ще стане още по-добре.![]()
Колко имаш по български ,бе момче?!![]()
![]()
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта