Новото ми рамче

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Новото ми рамче

Мнениеот danielpetkov » Чет Юли 19, 2012 3:19 pm

Привет!Днес се сдобих със нова вилка - SR Suntour Axon 15мм ос 2011г модел,нова предна главина 15мм ос - Shimano Deore XT HB-M758,нова предна шина и др.Ето снимки - http://danielpetkov.snimka.bg/other-spo ... 2.27870282 ПЪРВИТЕ СНИМКИ СА ПО-СТАРИ,НО НОВИТЕ СА ПО-НАЗАД!
danielpetkov

Рейтинг: 1198

Мнениеот penmark » Чет Юли 19, 2012 9:56 pm

Ъъъъ как обра луфта с тапата без спейсъри? :crazy: Да беше резнал стержена поне!

naskoj написа:Бас за една бира :D :D
Номера е лесен.Слага спейсъри, обира луфта ,затяга лапата и вече ако иска може дори да махне тапата и спейсърите.

Знам го номера. Исках той да ми го каже да видим дали го знае или просто така е затегнал лапата. :D
Последна промяна penmark на Чет Юли 19, 2012 10:22 pm, променена общо 1 път
Аватар
penmark

Рейтинг: 2000

Мнениеот naskoj » Чет Юли 19, 2012 10:16 pm

penmark написа:Ъъъъ как обра луфта с тапата без спейсъри?

Бас за една бира :D :D
Номера е лесен.Слага спейсъри, обира луфта ,затяга лапата и вече ако иска може дори да махне тапата и спейсърите.
За рязането съм съгласен ще е много по-добре ако не иска може да сложи един спейсър отгоре и един отдолу.Така най-много да пострада

@ danielpetkov
Честито да те радва дълго време, но наистина отрежи поне малко стержена.
naskoj

Рейтинг: 1083

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)