В този форум публикувайте теми от следните видове: 1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето. 2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика. 3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5
Строен, строен, колко да си строен? Гледам си писал някъде, че си 190 см., тази рамка като я гледам, отива към 22". Ако предимно ще въртиш по равно и нагоре, О.К., обаче като тръгнеш надолу... Пази камбанките!
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Честито колега. Много безаварийни километри и приятни мигове с велосипеда ти пожелавам. Колелото изглежда супер, а и окомплектовката е добра, като гледам. Рамката също излгежда много добре. Цветовата схема много ми допада. Забелязвам водачи за цели брони Като цяло Крос поемат по правия път поне в началния клас де.
Това означавали,че ако някой му го подари и така му излезнало без пари,по твоята логика трябва да даде на някой пари, за да го "продаде"? Били ми обяснил с какво се отличават колелата от промоциите? Значи е важно колко е дал човека, не колко струва? Не ми дреме за колко го продава ,нито го познавам нито нищо.
Просто не е правилно да се продава нещо на цената за която си го купил, дори да не е ползвано. А в случая и е ползвано. Подобни се виждат и на други обяви, купено кормило за 60 лв от CRC, самият продавач си го казва, но го продава за 80 лв, защото тук е 90 примерно. Коректно ли е? Не само не е коректно, ами не е по правилата на форума, съветвам те да ги прочетеш хубаво. Минусите си ги шибай докато можеш.