Спирачката пристигна,аз съм доволен и много се зарадвах.Беше в кутия.Отворих я и видях ,че си има всичко необходимо за монтаж.Отначало като я монтирахме,видяхме ,че малко не пасва ,опираше в диска -решението:сложихме шайби.Всичко се оправи,(Не е зле да сложат в комплекта 2-3 шайбички за всеки случай)но само това беше проблемът.Лостчето е много удобно,настройва се супер.След като я монтирахме,трябваше да се разработи,но въпреки ,че беше неразработена тя спираше добре.После се разработи и спираше уникално.Спуснах се по един дълъг склон и с леко натиснато лостче.Баирчето беше дългичко към 200м.И спускам се,за да видя колко ще загрее...вече съм долу и пипам ротора...беше малко загрял!! Учудих се!Тази спирачка много ми допада и я препоръчвам на всички,които карат по агресивен стил ,но все пак аз тежа 45 кила и логично да ме хвърля напред,обаче баща ми я пробва (80 кг) и пак го ''обръща''. С две думи:тази спирачка предлага много за парите си т.е. добра модулация,спирачна сила и иновативен дизайн!
Доволен съм

Аа,за малко да забравя!Новите снимки...
Снимки: