Моя Звяр

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Моя Звяр

Мнениеот ATX » Чет Окт 25, 2012 2:52 pm

Здравейте :agree: реших да си покажа колелото (не е ново) моля без лоши коментари колелото се ползва за градско тук там някои скок утре или в други ден ще напиша подробно частите на колелото. и ето линк към снимките: http://freeride.snimka.bg/sports/my-bik ... 4.28836782
Аватар
ATX

Рейтинг: 1181

Re: Моя Звяр

Мнениеот gofren » Чет Окт 25, 2012 3:46 pm

Готино е. :agree:
Само съвет градското каране. Вдигни седалката (из сайта имаше статия колко точно, как се мери и т.н.). Оптималното е когато курбела е в положение най - близо до земята крака ти да е леееко сгънат в коляното, почти прав. Да речем при коляното да прави ъгъл 170 градуса.
Като ти е ниско седалката и са много сгънати колената 1. хвърляш много повече усилия за да педалираш 2. изморяваш се повече и по бързо и 3. нещо се ебаваха колената, но не знам как точно.
Аватар
gofren

Рейтинг: 1309

Мнениеот bfm » Чет Окт 25, 2012 6:52 pm

Супер е ;) Много да те слуша :beer:
"...while the strong do what they can and the weak suffer what they must..."
Аватар
bfm

Рейтинг: 1175

Мнениеот ATX » Чет Окт 25, 2012 7:24 pm

gofren написа:Готино е. :agree:
Само съвет градското каране. Вдигни седалката (из сайта имаше статия колко точно, как се мери и т.н.). Оптималното е когато курбела е в положение най - близо до земята крака ти да е леееко сгънат в коляното, почти прав. Да речем при коляното да прави ъгъл 170 градуса.
Като ти е ниско седалката и са много сгънати колената 1. хвърляш много повече усилия за да педалираш 2. изморяваш се повече и по бързо и 3. нещо се ебаваха колената, но не знам как точно.

Много добър съвет но аз съм на 13години и не съм много висок :D така ми е добре :D мерси за хубавия коментар :clap:
Аватар
ATX

Рейтинг: 1181

Назад към Радост за окото (видео и снимки)