Leader Root 357

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Leader Root 357

Мнениеот adober2 » Пет Ное 16, 2012 12:10 pm

Ето го и моето старо байкче! ^_^
http://www.pinkbike.com/u/adober2/album ... -357-2007/

LEADER ROOT 357 !
Курбелите ми са на SUNRUN
Командите и оптегачите ми са на SUNRUN също!
Спирачките ми БЯХА на SUNRUN, но махнах предната и смених задната със SAIGUAN, защото кантаря на задна и предна не ми трябва!
Едната задните челюст е на SUNRUN, а другата един приятел ми я даде, защото един ми разби старата!
Гумите ми са на KENDA (външните) и съм ги сменял само веднъж.
Предния амортисьор е смазван няколко пъти и влиза без проблем, но не знам на колко ход (не разбирам много от колела и за това) Ако някой може да ми каже, защото има един ROOT 357 сега по друг и за моя точно не знам хода (не че знам как се разбира де ;д)
Лепенките на LEADER са махнати, дйантите са обикновенни (и са криви МНОГО)
Опитвал съм се да ги пребоядисвам, но без опит!
Седалката LEADER и е изпокъсана, задния дераъльор не работи!
Има 18 скорости и мога да карам само на 5 и 10 (1:5 ; 2:5)
Имам си го от 5 години вече и съм много доволен!
Педалите не съм ги сменял, но е време, защото единия го счупих!
Средното ми е криво и "стойката" на счупения педал се удря в желязото, защото бях паднал много жестоко!
adober2

Рейтинг: 1200

Re: Leader Root 357

Мнениеот zixs » Пет Ное 16, 2012 12:20 pm

За хвалене ли е, за плачене ли е, обаче незнам каква е тази мания да се хвалите с "новите" си трошки. Разбирам удоволствието да имаш велосипед и да му се радвш, но трябва ли да го изтипосаш във форума където хората малко или много очакват да видят нещо по-различно от стила - новата ми трошка....
zixs

Рейтинг: 1298

Мнениеот adober2 » Пет Ное 16, 2012 12:27 pm

Прав си, състоянието на колелото е в ужасни условия, но съм рег. от 2-3 дни и разглеждах форума и видях почти същата
"трошкар" и реших да я снимам моята "трошка" ! Тъй, че който иска да се смее който иска да плаче, негов си проблем! :D :D
adober2

Мнениеот Esoteric » Пет Ное 16, 2012 2:17 pm

видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак и на нея да сложат подкова...
доста се заблати тук, напоследък.
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот rastroist » Пет Ное 16, 2012 9:45 pm

Да ти е честито ,много радва почти са еднакви с моя scott gambler :agree: Много яко съм се прецакал :crap:
Гледам седалката ти е от много висок клас ,гледам с релси туй онуй ,естествена кожа. :beer:
Много радва!
Седалката продава ли се?
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма

НЯМАМ ВДЪХНОВЕНИЕ!
rastroist

Рейтинг: 1021

Мнениеот valeo » Пет Ное 16, 2012 9:50 pm

zixs написа:за хвалене ли е, за плачене ли е

Еми по вероятно е да е първото ,защото е в
Радост за окото
:magnify: :8D: :rofl:
ЧНГБ
Честит нов грозен байк!
1.Колега в нужда се изнудва!
2.Ако "колегата " не подлежи на изнудване ,погледни точка 1.
Правила в МТБ Пазар.
valeo

Рейтинг: 1155

Мнениеот adober2 » Съб Ное 17, 2012 12:07 am

rastroist написа:Да ти е честито ,много радва почти са еднакви с моя scott gambler :agree: Много яко съм се прецакал :crap:
Гледам седалката ти е от много висок клас ,гледам с релси туй онуй ,естествена кожа. :beer:
Много радва!
Седалката продава ли се?

Ами тя седалката отпред има към 2-3 см срезка от нож! (инцидент), а от страни е скъсана! Не знам дали ще я искаш!
От къде си, кой град, да се разберем?
adober2

Мнениеот adober2 » Съб Ное 17, 2012 12:08 am

valeo написа:
zixs написа:за хвалене ли е, за плачене ли е

Еми по вероятно е да е първото ,защото е в
Радост за окото
:magnify: :8D: :rofl:
ЧНГБ
Честит нов грозен байк!

Благодаря! :D
adober2

Мнениеот ludaka331 » Съб Ное 17, 2012 9:27 am

zixs:''За хвалене ли е, за плачене ли е, обаче незнам каква е тази мания да'' се заяждате с хората заради колелото им!Не знам защо се случва това :dontknow: Това че момчето няма средства да си вземе едно rastroist:''scott gambler''-че не значи че трябва да плюете неговото като го наричате ''трошка'' И като го споменах този човек с gambler-a понеже си е написал че са почти еднакви пък и си се прецакал защо не вземете да си ги размените?Мисля че и 2-те страни ще са доволни от бартера :clap: А пък и на седалката ще се радваш няма да даваш излишни пари така и така си казал че искаш да я купуваш - е вече няма нали ще си е твоя :) valeo''ЧНГБ
Честит нов грозен байк!'' Е това си е доста грубо но има начин да му се извиниш на момчето,просто му вземи по-хубаво и по-красиво.След това ще качи снимки във форума и явно всички ще са доволни!Така хем ще има scott gambler хем още 1 колело от теб.Ще бъде префектно :love: 'zixs:
'но трябва ли да го изтипосаш във форума където хората малко или много очакват да видят нещо по-различно от стила - новата ми трошка....'' Защо трябва да го изтипосаш?Момчето ще го качи така,както му харесва на него!Вие какво сега правите си яките байкове само и единствено за да се фукате с тях пред другите или за да ги карате?Явно е 1-вото щом такова ОГРООООООООМНО внимание обръщате на външния вид и характеристиката на велосипеда.Като цяло самовлюбковци. :D Esoteric:''видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак и на нея да сложат подкова...
доста се заблати тук, напоследък.'' Да заблати се,но не заради това момче а заради безсмислените и обидни коментари които пишете!Ако не друго поне се поставете малко на мястото на това момче и ще разберете какво му е на него.Дадох и решение по-горе Ако толкова искате як байк и да не е заблатено просто му купете един!Така явно всички ще са доволни.Сега сигурно ще кажете я го гледай пък този що той не му купи.Е бих стига да можех.Но за разлика от вас които също няма да му купят аз поне не го обиждам.Дори го подкрепям.Евалата пич само така.Карай си колелото и му се кефи.Това е най-важното!!Не е важно какво говорят другите защото повечето коментари са напълно ненужни - в този случай - ВСИЧКИ!
А за всички останали:Абе хора кви сте вие?Момчето също е велосипедист,тоест колега!(аз така го виждам) А вие какво си мислите:Я тоя кара някакво по лошо колело от мойто - не е колега велосипедист,я онзи кара колело за 5000 -> най-накрая намерих колега :X Запомнете - всеки който кара колело е колега и трябва да се уважаваме взаимно!Ако пък не явно просто си поредния байкърски кифлар,който го има това колело само за да се фука! Благодаря за отделеното време да го прочетете Лека и безаварийна :beer:
ОТКРАДНАТ е Ram Four.x 2011 (бяло,зелено,черно) с Sr Suntour Duro от град София квартал Сухата река. Всеки с информация да ми пише на лс , ще има награда !!!
Аватар
ludaka331

Рейтинг: 1299

Мнениеот KUM4o » Съб Ное 17, 2012 9:47 am

Предлагам да го обесим момчето, защото колелото му е трошка... Тука голяма аристокрация в тоя форум.
Аватар
KUM4o

Рейтинг: 1304

Мнениеот styanski » Съб Ное 17, 2012 10:56 am

Престанете с гадните коментари, всеки си има своята радост за окото! ЧНБ всеки започва от някъде :)
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Рейтинг: 1091

Мнениеот FastBiker » Съб Ное 17, 2012 11:47 am

Колело мечта. Бартер за едни грипове искаш ли? :crazy:
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
Аватар
FastBiker

Рейтинг: 1260

Мнениеот rarekin » Съб Ное 17, 2012 12:00 pm

ludaka331 написа:zixs:''За хвалене ли е, за плачене ли е, обаче незнам каква е тази мания да'' се заяждате с хората заради колелото им!Не знам защо се случва това :dontknow:

Подфорумът се казва "Радост за окото"?!?
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Рейтинг: 2000

Мнениеот rodopi_biker » Съб Ное 17, 2012 12:13 pm

Тук всички пропускат едно много важно нещо. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО на този байк. Ако човекът беше написъл, че с това ще кара Downhill или Freeride и аз не бих го одобрил, но ако колелото се използва за предвижване в града, каране в парка или просто за развлечение колелото си е екстра. Всяко нещо си има предназначение. Няма смисъл да си купиш колело за +5000лв за да го караш 4-5км на ден в града. :crazy:
Аватар
rodopi_biker

Рейтинг: 1220

Мнениеот DEMON BOY 13 » Съб Ное 17, 2012 12:18 pm

:crap: :crap: :crap:
Аватар
DEMON BOY 13

Рейтинг: 1231

Мнениеот rarekin » Съб Ное 17, 2012 2:45 pm

rodopi_biker написа:Тук всички пропускат едно много важно нещо. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО на този байк. Ако човекът беше написъл, че с това ще кара Downhill или Freeride и аз не бих го одобрил, но ако колелото се използва за предвижване в града, каране в парка или просто за развлечение колелото си е екстра. Всяко нещо си има предназначение. Няма смисъл да си купиш колело за +5000лв за да го караш 4-5км на ден в града. :crazy:

Чакам с нетърпение темата в "Бла-Бла"

:evil:
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот ludaka331 » Съб Ное 17, 2012 4:44 pm

rarekin написа:
ludaka331 написа:zixs:''За хвалене ли е, за плачене ли е, обаче незнам каква е тази мания да'' се заяждате с хората заради колелото им!Не знам защо се случва това :dontknow:

styanski написа:Престанете с гадните коментари, всеки си има своята радост за окото! ЧНБ всеки започва от някъде :)

Заставам зад мнението му защото моето е същото :)
ОТКРАДНАТ е Ram Four.x 2011 (бяло,зелено,черно) с Sr Suntour Duro от град София квартал Сухата река. Всеки с информация да ми пише на лс , ще има награда !!!
Аватар
ludaka331

Мнениеот rarekin » Съб Ное 17, 2012 6:20 pm

ludaka331 написа:
rarekin написа:

styanski написа:Престанете с гадните коментари, всеки си има своята радост за окото! ЧНБ всеки започва от някъде :)

Абе, тая развалина, която е постнал колегата, не само, че не е радост за окото, ми е и мъка за душата. Като гледам в какво състояние е. На вас може да ви каресва и ръждясала "Украйна". Това не значи, че трябва да показвате такива грозотии.

Че и в Пинкбайк качил снимките. :crazy:
rarekin

Мнениеот ludaka331 » Съб Ное 17, 2012 9:10 pm

rarekin написа:
ludaka331 написа:
rarekin написа:

Абе, тая развалина, която е постнал колегата, не само, че не е радост за окото, ми е и мъка за душата. Като гледам в какво състояние е. На вас може да ви каресва и ръждясала "Украйна". Това не значи, че трябва да показвате такива грозотии.

Мога да се басирам че твойто колело никога няма да издържи колкото една Украйна.Така че това колело си заслужава уважението.А тая ''развалина'' момчето си я кара с кеф(най-вероятно).Ако си толкова вземи му я оправи и стегни :) Като не ти изнася промени го за да ти хареса.Поне и той ще е доволен.Всеки има правото да показва каквото си иска все пак това място е демократично!Ако и това не ти харесва винаги можеш да го напуснеш
Аватар
ludaka331

Мнениеот KUM4o » Съб Ное 17, 2012 9:24 pm

rarekin написа:
ludaka331 написа:
rarekin написа:

А пък вие с колела за 5к никой не ви кара да гледате такива развалини... Я дай да го видим твоето какво е.
Аватар
KUM4o

Рейтинг: 1304

Мнениеот adober2 » Съб Ное 17, 2012 11:42 pm

Искам да благодаря на ludaka331, че беше толкоз искрен и не е като другите да избързват с глупостите!
ХОРАА! Това не ми е нов байк, няма нужда да ми казвате ЧНГБ и ЧНБ! По горе съм написал, че това ми е стария! Скоро ще си взимам нов и реших просто да го кача!
rarekin - нямаше нужда избързваш с мнението си "развалина", защото на външен вид колелото е тъпо, но всъщност си в много добро състояние!И ми кажи, защо да не го кача в ПинкБайк? Това, че имаш някъв байк по-хубав от моя, тва нищо не означава за мен! Ако искам и на баща ми колелото ще го снимам и ще го кача! (А то е със счупена вилка и е на 2 парчета!)
rodopi_biker - Така, да използвам го най-вече за каране, а не за ДХ и др. Карам само на задна! :)
FastBiker - Ако ми ги дадеш ги взимам! И да за мен си е колело мечта!
styanski - Благодаря, че не обиди колелото ми! И байка не е нов!
ludaka331 - Благодаря! :beer:
adober2

Мнениеот ludaka331 » Нед Ное 18, 2012 12:41 am

adober2 написа:Искам да благодаря на ludaka331, че беше толкоз искрен и не е като другите да избързват с глупостите!
ХОРАА! Това не ми е нов байк, няма нужда да ми казвате ЧНГБ и ЧНБ! По горе съм написал, че това ми е стария! Скоро ще си взимам нов и реших просто да го кача!
rarekin - нямаше нужда избързваш с мнението си "развалина", защото на външен вид колелото е тъпо, но всъщност си в много добро състояние!И ми кажи, защо да не го кача в ПинкБайк? Това, че имаш някъв байк по-хубав от моя, тва нищо не означава за мен! Ако искам и на баща ми колелото ще го снимам и ще го кача! (А то е със счупена вилка и е на 2 парчета!)
rodopi_biker - Така, да използвам го най-вече за каране, а не за ДХ и др. Карам само на задна! :)
FastBiker - Ако ми ги дадеш ги взимам! И да за мен си е колело мечта!
styanski - Благодаря, че не обиди колелото ми! И байка не е нов!
ludaka331 - Благодаря! :beer:

Няма проблем колега :beer: Вчера като ги прочетох тези коментари направо се потресох и като се събудих направо не издържах да напиша 1-вия си коментар,толкова бях ядосан от факта че съдят само по материалното :banghead: :angfire: и си позволяват да пишат такива работи.Пожелавам ти успех приятно каране да си кантариш здраво и да взимаш по-скоро новия байк :beer: Дано то да удовлетвори всички които почерниха сегашното ти колело :) ;) Благодаря за благодарностите! :clap: Успех ! Лека и безаварийна :beer:
Аватар
ludaka331

Мнениеот rarekin » Нед Ное 18, 2012 3:16 am

adober2 написа: rarekin - нямаше нужда избързваш с мнението си "развалина", защото на външен вид колелото е тъпо, но всъщност си в много добро състояние!И ми кажи, защо да не го кача в ПинкБайк? Това, че имаш някъв байк по-хубав от моя, тва нищо не означава за мен! Ако искам и на баща ми колелото ще го снимам и ще го кача!

Колега.

На мен това

adober2 написа: джантите са обикновени (и са криви МНОГО)
Опитвал съм се да ги пребоядисвам, но без успех!
Седалката LEADER и е изпокъсана, задния дерайльор не работи!
Има 18 скорости и мога да карам само на 5 и 10 (1:5 ; 2:5)
Имам си го от 5 години вече и съм много доволен!
Педалите не съм ги сменял, но е време, защото единия го счупих!
Средното ми е криво и "стойката" на счупения педал се удря в желязото, защото бях паднал много жестоко!

Не ми прилича на много добро състояние.

Ако прибавим към цялото това описание неработещия шок и вилка, скъсаните грипове, износените гуми, ръждата, която е избила навсякъде (на практика по всички неалуминиеви части като колче, релси на седалка, стеншъни на вилката, чашки, болтова и пр) и наслоената мръсотия и прах, просто се чудя как съм използвал толкова мека дума като "развалина". То това си е скрап.

Пожелавам ти колкото се може по-бързо да се оттървеш от този "велосипед" и да се сдобиеш с нещо, което да става за каране и, най-вече, не представлява опасност за теб самия при употребата му.
rarekin

Назад към Радост за окото (видео и снимки)