ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
zixs написа:за хвалене ли е, за плачене ли е
Радост за окото
rastroist написа:Да ти е честито ,много радва почти са еднакви с моя scott gamblerМного яко съм се прецакал
![]()
Гледам седалката ти е от много висок клас ,гледам с релси туй онуй ,естествена кожа.![]()
Много радва!
Седалката продава ли се?
valeo написа:zixs написа:за хвалене ли е, за плачене ли е
Еми по вероятно е да е първото ,защото е вРадост за окото![]()
![]()
![]()
ЧНГБ
Честит нов грозен байк!
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
ludaka331 написа:zixs:''За хвалене ли е, за плачене ли е, обаче незнам каква е тази мания да'' се заяждате с хората заради колелото им!Не знам защо се случва това
rodopi_biker написа:Тук всички пропускат едно много важно нещо. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО на този байк. Ако човекът беше написъл, че с това ще кара Downhill или Freeride и аз не бих го одобрил, но ако колелото се използва за предвижване в града, каране в парка или просто за развлечение колелото си е екстра. Всяко нещо си има предназначение. Няма смисъл да си купиш колело за +5000лв за да го караш 4-5км на ден в града.
rarekin написа:ludaka331 написа:zixs:''За хвалене ли е, за плачене ли е, обаче незнам каква е тази мания да'' се заяждате с хората заради колелото им!Не знам защо се случва това
Подфорумът се казва "Радост за окото"?!?
styanski написа:Престанете с гадните коментари, всеки си има своята радост за окото! ЧНБ всеки започва от някъде
ludaka331 написа:rarekin написа:ludaka331 написа:zixs:''За хвалене ли е, за плачене ли е, обаче незнам каква е тази мания да'' се заяждате с хората заради колелото им!Не знам защо се случва това
Подфорумът се казва "Радост за окото"?!?styanski написа:Престанете с гадните коментари, всеки си има своята радост за окото! ЧНБ всеки започва от някъде
Заставам зад мнението му защото моето е същото
rarekin написа:ludaka331 написа:rarekin написа:ludaka331 написа:zixs:''За хвалене ли е, за плачене ли е, обаче незнам каква е тази мания да'' се заяждате с хората заради колелото им!Не знам защо се случва това
Подфорумът се казва "Радост за окото"?!?styanski написа:Престанете с гадните коментари, всеки си има своята радост за окото! ЧНБ всеки започва от някъде
Абе, тая развалина, която е постнал колегата, не само, че не е радост за окото, ми е и мъка за душата. Като гледам в какво състояние е. На вас може да ви каресва и ръждясала "Украйна". Това не значи, че трябва да показвате такива грозотии.
Че и в Пинкбайк качил снимките.
rarekin написа:ludaka331 написа:rarekin написа:ludaka331 написа:zixs:''За хвалене ли е, за плачене ли е, обаче незнам каква е тази мания да'' се заяждате с хората заради колелото им!Не знам защо се случва това
Абе, тая развалина, която е постнал колегата, не само, че не е радост за окото, ми е и мъка за душата. Като гледам в какво състояние е. На вас може да ви каресва и ръждясала "Украйна". Това не значи, че трябва да показвате такива грозотии.
Че и в Пинкбайк качил снимките.
adober2 написа:Искам да благодаря на ludaka331, че беше толкоз искрен и не е като другите да избързват с глупостите!
ХОРАА! Това не ми е нов байк, няма нужда да ми казвате ЧНГБ и ЧНБ! По горе съм написал, че това ми е стария! Скоро ще си взимам нов и реших просто да го кача!
rarekin - нямаше нужда избързваш с мнението си "развалина", защото на външен вид колелото е тъпо, но всъщност си в много добро състояние!И ми кажи, защо да не го кача в ПинкБайк? Това, че имаш някъв байк по-хубав от моя, тва нищо не означава за мен! Ако искам и на баща ми колелото ще го снимам и ще го кача! (А то е със счупена вилка и е на 2 парчета!)
rodopi_biker - Така, да използвам го най-вече за каране, а не за ДХ и др. Карам само на задна!
FastBiker - Ако ми ги дадеш ги взимам! И да за мен си е колело мечта!
styanski - Благодаря, че не обиди колелото ми! И байка не е нов!
ludaka331 - Благодаря!
adober2 написа: rarekin - нямаше нужда избързваш с мнението си "развалина", защото на външен вид колелото е тъпо, но всъщност си в много добро състояние!И ми кажи, защо да не го кача в ПинкБайк? Това, че имаш някъв байк по-хубав от моя, тва нищо не означава за мен! Ако искам и на баща ми колелото ще го снимам и ще го кача!
adober2 написа: джантите са обикновени (и са криви МНОГО)
Опитвал съм се да ги пребоядисвам, но без успех!
Седалката LEADER и е изпокъсана, задния дерайльор не работи!
Има 18 скорости и мога да карам само на 5 и 10 (1:5 ; 2:5)
Имам си го от 5 години вече и съм много доволен!
Педалите не съм ги сменял, но е време, защото единия го счупих!
Средното ми е криво и "стойката" на счупения педал се удря в желязото, защото бях паднал много жестоко!
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта