Дали това им е била идеята ? или Историята Leader Dustking..

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Дали това им е била идеята ? или Историята Leader Dustking..

Мнениеот Vicusa » Чет Яну 24, 2013 10:03 pm

Преди две години, когато гледах как разни хорица скачат из парковете с лъскавите си колелца реших че и аз искам така .. И така измолих наще да ми купят някакво "ГОТИНО КОЛЕЛО С ПРАВА РАМКА И ДИСКОВИ СПИРАЧКИ" ии те, тъй като видяха че няма как да се измъкнат ми купиха ето това висше произведение на изкуството !!! :
Изображение

В първите .. колко да кажа .. по скоро дни мноу му се кефех, напрао лудо го правех .. НО, както може би се досещате сами, щастието ми продължи доста по-малко от очакванотоо .. Каплите се укривиха, кормилото се изкриви и в последствие счупи, гумите си бяха предварително опечени и напукани а по вътрешните не се забелязваше място без лепенка, курвелите запукаха, заскърцаха, и най-накрая като видяха че аз няма да ги сменя, левия сам си падна :D :D :D .. колчето на седалката се огъна седалката също главините се разлуфтиха QR-ите и осите се строшиха , спирачната сила .. всъщност не помня как съм спирал .. Но върхът беше невероятната вилка ЗООМ, с която звънец не ми трябваше .. пращенето и заглушаваше дори Москвича на дядо ..
И така най-накрая просто се предадох ПИСНА МИ разглобих го и го зарязах в гаража ..
Изображение

Обаче наскоро се сетих за рамката, която се оказа невероятно здрава, а и удобна спец. за мен, че още си виси в гаража ии така носталгията по колелото се запали ии в общи линии успях да изхарча всичките си пари които вях изкарал от лятото ..
Първи бяха лапата и кормилото.. Взех си NS по предложение на приятел .. После смених лостчетата с Avid fr5 и спирачките с BB5 и BB7 –не са най доброто но за без пари и стрийт са доста по-добри от PROMAXите .. След това ЗООМА хвана попътния вятър и на негово място цъфна едно Duro 100мм – пак повтарям че е за street/dj .. Парите попривършиха и с последни сили купих курбели Shimano с плоча 24 Т и главина Single speed .. Новите QRи Tioga Нямат нищо общо с старите .. Смених и колчето и седалката като нея малко я Art-нах :D но се получи здраво и леко (330 gr Кол+Седалка) .. Смених и пластмасовите скапани педали с такива с пинове, които ми служат вярно .. Последните пари отидоха буквално вчера за едни нови хубави сликове (Schwalbe Crazy Bob 2.35) и нови вътрешни с по - дебели стени
Накрая кантара показа 13,880 , което е перфектно за мен като се има впредвид че не съм наливал хиляди за олекотени части а и съм 65 кила ..
Всичко ми отне 3 месеца работа – сиг 2 от тях само съм стоял на компа и съм чел тук във форума кое как се прави :popcorn:
Знам, че има още доста за смяна и ще започна с шините щом събера пак манги, но се надявам, че темата и крайния резултат ще ви харесат !!!
Поздрави, колеги, Виктор ! :beer: :beer: :beer:
Изображение
Vicusa

Рейтинг: 1180

Re: Дали това им е била идеята ? или Историята Leader Dustking..

Мнениеот ufff93 » Чет Яну 24, 2013 10:31 pm

Браво! Харесва ми, но рамката е малкоо странничка.
ИЗКАМ ВЕЛОСИПЕД за ДолнХилл
Аватар
ufff93

Рейтинг: 1143

Мнениеот WhiteBoy » Чет Яну 24, 2013 10:47 pm

Интересна история, чак ми хареса :D Пожелавам ти много безаварийни километри с машинката =]
Аватар
WhiteBoy

Рейтинг: 1147

Мнениеот boroborovski » Чет Яну 24, 2013 11:09 pm

Доста мангизи си дал за части .Но тази рамка брат е с адски сбъркана геометрия поне според мен .Поне е хубаво че ти е добра окумплектовката .Но ако си смениш рамката ще усетиш какво си пренебрегвал и си мислил за ненужно също като мен.Иначе евала за труда който си хвърлил . :agree: :beer:
Карам ц1 и пак съм по бърз :P
boroborovski

Рейтинг: 897

Мнениеот Vicusa » Чет Яну 24, 2013 11:37 pm

Мерси на вс доста зор ще му дам сега, а що се отнася до рамката тези гений измислили я никъде не бяха дали точни данни за разтоянията и ъглите и .. Затова ги мерих сам, после питах в сервиз дали са нормални и там ми казаха, че рамката изглежда доста странно, но параметрите и са добре и почти еднакви с тези на Drag junk което ме поуспокои .. Тъй като е алумин а не cro-mo винаги имам едно на ум като скачам че може да се призеамя на две части, ама квот стане в крайна сметка екипирал съм се като за война пък пари за нищо нямам ся а рамката еслед шините в списъка :D :beer:
Vicusa

Рейтинг: 1180

Мнениеот boroborovski » Съб Фев 23, 2013 8:35 pm

Със здраве да го караш и безаварийно . :beer:
Карам ц1 и пак съм по бърз :P
boroborovski

Рейтинг: 897

Мнениеот shake » Съб Фев 23, 2013 10:32 pm

Със здраве да го драгаскаш и безаварийно . :beer:
Аватар
shake

Рейтинг: 1166

Мнениеот sonscp » Нед Фев 24, 2013 1:04 am

Браво пич, яко си се потрудил и ухарчил докато сглобиш тая рамка. Дано те искара докато вземеш нова. Много искам да я видя на живо, надявам се да се срещнем някой ден по Търновските улички... :hbang2: :smokin:
Аватар
sonscp

Рейтинг: 1434

Мнениеот gesh221 » Сря Фев 27, 2013 8:41 pm

може ли снимка в сегашното му състояние
gesh221

Рейтинг: 1093

Назад към Радост за окото (видео и снимки)