В първите .. колко да кажа .. по скоро дни мноу му се кефех, напрао лудо го правех .. НО, както може би се досещате сами, щастието ми продължи доста по-малко от очакванотоо .. Каплите се укривиха, кормилото се изкриви и в последствие счупи, гумите си бяха предварително опечени и напукани а по вътрешните не се забелязваше място без лепенка, курвелите запукаха, заскърцаха, и най-накрая като видяха че аз няма да ги сменя, левия сам си падна

И така най-накрая просто се предадох ПИСНА МИ разглобих го и го зарязах в гаража ..

Обаче наскоро се сетих за рамката, която се оказа невероятно здрава, а и удобна спец. за мен, че още си виси в гаража ии така носталгията по колелото се запали ии в общи линии успях да изхарча всичките си пари които вях изкарал от лятото ..
Първи бяха лапата и кормилото.. Взех си NS по предложение на приятел .. После смених лостчетата с Avid fr5 и спирачките с BB5 и BB7 –не са най доброто но за без пари и стрийт са доста по-добри от PROMAXите .. След това ЗООМА хвана попътния вятър и на негово място цъфна едно Duro 100мм – пак повтарям че е за street/dj .. Парите попривършиха и с последни сили купих курбели Shimano с плоча 24 Т и главина Single speed .. Новите QRи Tioga Нямат нищо общо с старите .. Смених и колчето и седалката като нея малко я Art-нах

Накрая кантара показа 13,880 , което е перфектно за мен като се има впредвид че не съм наливал хиляди за олекотени части а и съм 65 кила ..
Всичко ми отне 3 месеца работа – сиг 2 от тях само съм стоял на компа и съм чел тук във форума кое как се прави

Знам, че има още доста за смяна и ще започна с шините щом събера пак манги, но се надявам, че темата и крайния резултат ще ви харесат !!!
Поздрави, колеги, Виктор !