Малко Родопско

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Малко Родопско

Мнениеот mariko » Пон Май 06, 2013 8:54 am

От 1 до 5 май се разхождахме с приятели из Родопите- Велинград- яз. Голям Беглик- яз. Широка поляна, яз. Доспат- Велинград. Беше много красиво и приятно каране, срещнахме и чудесни хора, които ни приютиха и нагостиха във вилата си, след като бяхме измокрени до кости и обрулени от градушка в района на Кара тепе, макар че никога преди това не ни бяха виджали.
Ей тук поствам една снимка, авторът не съм аз, но не разбрах дали той иска да бъде цитиран или не, затова засега спестявам името :)
Изображение
Дата е 4-ти май, а това не е сняг, а град. За нас преживяването беше много силно, макар че от снимката може и да не личи :)
Само мога ди представям какво е минало през главите на пътниците в двете коли, които тогава минаха покрай нас :xx(:
P.S." Може, ако ви е интересно, после да добавя още снимки"
Последна промяна mariko на Пон Май 06, 2013 8:59 am, променена общо 1 път
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Re: Малко Родопско

Мнениеот icemanlovers » Пон Май 06, 2013 8:59 am

На тая дата и аз бях в гората и мен ме валя град :) , разминахме се с велосипеда с малко :beer:
Аватар
icemanlovers

Рейтинг: 1030

Назад към Радост за окото (видео и снимки)