azze написа:Честно,аз не виждам никакъв смисъл в това.Не е важно как изглежда една рамка,важно е да върши работа.Пък и декорирането с такива рекламни лепенки също не го разбирам.Важното е на теб да ти харесва.
абдеити = ъпдейти,update-и,нали?
azze написа:Честно,аз не виждам никакъв смисъл в това.Не е важно как изглежда една рамка,важно е да върши работа.Пък и декорирането с такива рекламни лепенки също не го разбирам.Важното е на теб да ти харесва.
абдеити = ъпдейти,update-и,нали?
lkan написа:И как е сега ?
По-бърза ли е ,по-меко ли вози
Puma7a написа:Ако ви хареса ще кача още!
4x_rider написа:Значи лепенките на five ten дигат от 5 до 10 к.с. другите на Rock Shox правят рамката още по бомбоустоичева![]()
Лепенките не правят рамката по ъпдейтната
![]()
2pac е един!Puma7a написа:тупаци много
Егати тъпото колело, тема и автор.
biker_bg написа:Пичага, защо я пусна тази тема?Май не си разбрал ,че този форум е нещо като училище в което всички трябва да си изкарат комплексите и да се правят на интересни като видят новобранец като теб,има някои хора от които можеш да получиш поучителен коментар но има и някой от които ще получиш само нападки.Това по никакъв начин да не те засяга!Рамката ти не е лоша но според мен си прекалил с стикербомб манията.След като сглобиш колелото може да качиш още снимки!
the7one написа:Не знам що за народ сме ние българите. Бла, бла, глупости...
newfound44 написа:Лапата.. 'убава, но определено бих сменил рамката![]()
Puma7a написа:Е 5% от коментарите са от сфесни момчета. Другите са от идиоти които си нямат друго забавление осфен да се направят на велики.![]()
Рамка см я зел да се уча на нея не разбрахте ли!!!!!!!!
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта