Днес си взех ДРАГ ЗХ4 и смея да твърдя, че ми се вижда много здраво и стабилно колело като за мен (Поне за първите 10 км).
Първо ходих до крос и (понеже не съм от софия) чак днеска успях. Уви, промоцията на ГРИП 127 свършила в понеделник. Много ме беше яд, защото си го харесах и щях да го взимам, но на цена от 930 лева ми дойде множко. Гледах после и GRX8 и честно да си кажа не ми допадна много. Много тежък и неудобен ми се видя. Обслужването на крос също не беше като за 21 век. Аз питам човека нещо, той си сглобява някакво колело и дори не се вдига пък да покаже поне ("ей го там гледайте"), но това не е от кой знае какво значение, свикнал съм си.
Реших се да отида до драг на бул. България. От там ми предложиха направо ЗХ4. Нямаха бройки в магазина, та почаках малко да ми докарат една от склада им. Наистина останах много доволен и от обслужването, и от самия байк и сглобяването му. Като цяло по-добре мина от крос.
Ето и малко снимки на самото колело:

Надявам се да ви хареса. Не мисля скоро да му сменям части, затова моля, не предлагайте смяна. Всичко полздам до чупене (криза е)