Представям ви новoто ми колелце - Canyon Torque FRX Flashzone.
Тегло: 16.480кг.
Челен: 63 градуса

DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:А е...вие сте ненормални......това """колело""" е умопомрачително!
Jumpup написа:ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:А е...вие сте ненормални......това """колело""" е умопомрачително!
И аз това казвам. Да му е честито и само да го радва. А колегата taurus13 който не харесва цветовият аранжимент на звяра ще му кажа аз като един виден експерт и естет (все пак последните ми две гаджета са художнички) Съчетанието от студени цветове като синьо и черно и топли визирам жълтото е идеална комбинация!
Топлите цветове създават илюзията за дълбочина. Това е и основната причина да се използват като основа. Топлите цветове от своя страна придават и обем на нещата. Студените цветове са успокояващи. Пример за това са синьото и черното, които се срещат навсякъде около нас и се асоциират с почивка, спокойствие и натуралност. Студените цветове създават илюзията за отдалеченост, затова са идеални за фон или основа. Съчетавайки топлите със студените цветове може да получите доста интересни резултати.
taurus13 написа:Интересно как ще коментираш съчетанието на топлия крещящ жълт цвят на каплите, нашарени като стар вестник работническо дело(има и малко червено нали), с успокояващият, внушаващ благоденствие, медножълт цвят на кашимата на вилицата.
Jumpup написа: А колегата taurus13 който не харесва цветовият аранжимент на звяра ще му кажа аз като един виден експерт и естет (все пак последните ми две гаджета са художнички) Съчетанието от студени цветове като синьо и черно и топли визирам жълтото е идеална комбинация!
Jumpup написа: Това е и основната причина да се използват като основа.
Jumpup написа: Топлите цветове от своя страна придават и обем на нещата.
Jumpup написа:Студените цветове са успокояващи. Пример за това са синьото и черното, които се срещат навсякъде около нас и се асоциират с почивка, спокойствие и натуралност.
Jumpup написа:Студените цветове създават илюзията за отдалеченост, затова са идеални за фон или основа. Съчетавайки топлите със студените цветове може да получите доста интересни резултати.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта