Радост за окото-надявам се.Свръх-бюджетно-твърдо не! Приятно четене...
Не мога да опиша радостта си, защото така дългоочакваният ден настъпи и ще мога да ви разкажа моята "житейска" история.
Всичко започна както си му е реда... приятел-предложение-муха в главата и наивен глупак(това е моята роля), който започна да любопитства, чете и да се надява.
И така посетих сайта, в който пиша в момента и започнах да чета и да разбирам, че е имало колелета по-добри от "ненадминатия" Cross Phantom

Форума, форума да... буквално се превърна в моя живот, последните 2-3 месеца(Уоу колко отчаяно прозвуча...) и колкото повече четях, толкова по-голямо ставаше моето любопитство.След като се превърнах в "специалист по всичко" и горе-долу се насочих към това, което желая... нали знаете онзи вътрешен глас, който ти нашепва:"Сглоби си колелооо" е да фанах се на хоро, от което не можех да се пусна!
И така след като започна "Треската за части" и дебненето ми стана професия се сдобих с това:

Тук е момента и да благодаря на човека, който ми продаде рамката(не му помня ника във форума, но наистина направи много за мен

След това придоби ето такъв вид:

Малко след това се сдобих и с едни такива:

Тук парите свършиха и аз като Дянков и Добрев не ги разпределих добре... Тук е мястото да отбележа, че изпаднах в криза, задънен тунел, в който не виждах светлинка.И почнах да се отказвам, тръгнах да продавам, НО съдбата(баща ми) ме запозна с човека без, който нямаше сега да пиша, а да спя...Тук думите са недостатъчни просто

И да ето какво стана малко по-късно:

Да подчертая, че педалите ги сложих колкото да врътна до мястото на снимката... веднага ще бъдат сменени.
Очаквам V-brake да ви направи впечетление, но беше компромис за да имам компания, а именно баща ми, който пък заложи на германския FOCUS.(за начина по, който карам ми вършат прекрасна работа.)Гумите са леко пистови, защото ме чака преход по Хасфалт от град Девин до родния ми град Пазарджик.
Така мисля, че "накратко" беше това... Сега искам да изкажа най-сърдечни благодарности на всички Вас създатели, съфорумници, хора, които са разнищили всички подробности за колоезденето. Срещнах само положителното от този форум, ставах съпричастен на хората, чийто байкове са откраднати...и се потапях и пренасях на места благодарение на "Форумните разказвачи", но най-вече голямо благодаря на човека създал темата "Bike girls"

БЛАГОДАРЯ, ЧЕ СБЪДНАХТЕ ЕДНА МЕЧТА!