В този форум публикувайте теми от следните видове: 1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето. 2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика. 3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5
Преди няколко месеца с мен се свързаха едни пичове от едно немско списание - BikeSport. Писали статия за Планинското колоездене в България и харесали кадри от сайта ми! Днес получих PDF-че с въпросната статия: https://picasaweb.google.com/lh/photo/B ... directlink
Приятна е статийката ! Последните две изречения,базирани на целия текст като заключение, са си направо премотивиращи за несмкоговорящите. Дано някой им повярва и да пробва да спонсорира туризма ни. Иначе не съм изцяло съгласен,че много-много не се говорело английски от чиляците по тези земи,но пък знаеш ли на кого можеш да попаднеш в планината-полиглоти,диваци,хижари,колоездачи,Ком-Еминовци .