Недовършеното трасе.

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Недовършеното трасе.

Мнениеот despredy » Чет Апр 16, 2015 11:23 pm

Здравейте на всички. Преди около година започнахме с моите приятели от клуб VIVO град Петрич да изграждаме трасе за спускане. Първото което направихме беше да изберем линиите,да маркираме и да започнем работата. Започнахме да правим скокове,виражи и други неща.Трасето в момента е дълго около 1 минута и половина,но ще го удължим със сигурност. Когато всичко е напълно готово мислим и да направим едно не толкова "елитно" състезание в което ще участват всички които искат. Трасето го правим с много радост и труд,но това е само началото тепърва предстоят още промени и новости по него.
п.с От около 3-4 месеца почнаха да идват при нас и хора от други градове защото в нашия град винаги е топло и целогодишно може да се кара колело. Всички останаха доволни от трасето. Хубавото е,че имаме още много такива трасета,пътечки и отделни скокове.През зимата когато е студено караме на трасетата под "състезателното"(това което правим,така му казваме) защото на тях не се задържа кал,вода и т.н. Като цяло имаме много разнообразие за каране. Също така всяка година по 1-2 пъти идват познатия на всички Admin-а на форума с неговите приятели които не само се спускат,но и с всички сили въртят по черния път до върховете или хижа Беласица/Конгор.
Пускам тази тема,за да покажа,че и тука се прави нещо полезно за българското колоездене и като цяло не е забравен град както някои го наричат.
Надявам се да ви харесва,а също така се надявам да ни посетите и да си прекараме 1 прекрасен weekend.
Ето и клип от трасето с познатия на всички Милан Димов (касапницата) и Теодор. https://www.youtube.com/watch?v=_NKX0OK ... e=youtu.be :wavey: :peace:
Аватар
despredy

Рейтинг: 1213

Re: Недовършеното трасе.

Мнениеот skulboy » Пет Апр 17, 2015 1:52 pm

Винаги съм си мечтал така, със една дружинка да си градим трасе, но уви няма толкова запалени от моя град. Хубаво е във повечето градове вече да се изграждат трасета за всякакви стилове. Евала момчета :beer:
Нещо ме дърпа пак назад,
трудно ми е да се отскубна.
Ще го преборя щом съм млад
и държа съвестта си будна!
Аватар
skulboy

Рейтинг: 1360

Назад към Радост за окото (видео и снимки)