Мека рамка под леглото. Сезон 2007 и твърдака!

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Мека рамка под леглото. Сезон 2007 и твърдака!

Мнениеот qwer » Вто Мар 11, 2008 7:25 pm

Aми ето и аз да ви покажа какво си имам, от към една година насам, ама реадко го карам. Наблягам на твърдака, защото е бял на цвят. А и след последното ми "подхлъзване" вилката на мекото се счупи. Ама скоро сте го сглобя, да го раздрусам пак.

[/url] http://www.soulbiker.com/de/photos/members/gallery/943/

А ето и как се използва!!!

[/url] http://www.youtube.com/watch?v=GphoyZoOcs8

а твърдака е тука

[/url] http://www.youtube.com/ds942

Поздрави

QWER
Za prawopis mnogo ne wnimawam.
qwer

Рейтинг: 1345

Мнениеот blueeyezbg » Вто Мар 11, 2008 7:45 pm

Сори , не се заяждам ама каде се намира тоя нортшор и защо на този акаунт от който са пуснати клипчетата пи6е country :Germany ?!!? :confused:
Продава се Кормило Хъсефелт !!! 66 см скайп - sadist_bg & Maxxis Hookworm
blueeyezbg

Рейтинг: 1358

Мнениеот i love bikes » Вто Мар 11, 2008 7:48 pm

ц ц ц ц много гадна рамка :rofl: (шега разбира се).Супер е рамката и твърдака също е хубав!

@Aми blueeyezbg,пише че е в Германия,защото е в Германия. Капиш? Това не са места от нашата родина. ;)
i love bikes

Рейтинг: 1545

Мнениеот nikudini » Вто Мар 11, 2008 7:48 pm

Рамките къртят, карай си ги със здраве. Особено меката, твърдака не го видях достатъчно добре. И браво за дропа. :beer:
Аватар
nikudini

Рейтинг: 1629

Мнениеот qwer » Вто Мар 11, 2008 7:56 pm

blueeyezbg написа:Сори , не се заяждам ама каде се намира тоя нортшор и защо на този акаунт от който са пуснати клипчетата пи6е country :Germany ?!!? :confused:

Здравей,

ами уча в Германия и затова повечето снимки които имам с бика са от там.

Иначе northshora се намише около покрайнините на Stuttgart. Зажалост тука карането в гората, а особено строенето е нелегално и доста често всичко си заминава след няколко дни седмици. Но се опитваме да строим колкото се може повече....

Радвайте се поне, че в България има супер условия да карате... Само трябва някой да ги използва :)
qwer

Мнениеот omega_90 » Вто Мар 11, 2008 11:43 pm

почитател съм на твърдаците и като гледам как се представя твоя ,да те титам каква е рамката на твърдака (въобще цялото колело)
MTB не е просто хоби ,то е начин на живот.
Аватар
omega_90

Рейтинг: 1240

Мнениеот qwer » Сря Мар 12, 2008 12:14 am

omega_90 написа:почитател съм на твърдаците и като гледам как се представя твоя ,да те титам каква е рамката на твърдака (въобще цялото колело)

Рамката е Cube Flying Circus! Според мен е доста добра рамка, както като цена, така и като качество. Вилката е Manitou Sherman с 150 ход и другите части са сайнт.Вилката не е лоша но не е нещо особено, както на повечето им е извесно. Карам с неа защото имам важможност да и правя евтин service и е здрава като стабилност.

Като цяло колелото е към 16,9кг. Но за твърдак ми е важно да е здрав, защото това е колелото с което карам всекидневно и всичко, така че то трябва да е здраво. За да не ми губи време за оправяне. За мекото там вече търся балланс между здравина и тежест.
qwer

Мнениеот SpoileR » Сря Мар 12, 2008 10:49 am

ОМФГ! Mountain Cycle :hearts:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот omega_90 » Съб Мар 15, 2008 10:28 am

qwer написа:
omega_90 написа:почитател съм на твърдаците и като гледам как се представя твоя ,да те титам каква е рамката на твърдака (въобще цялото колело)

Рамката е Cube Flying Circus! Според мен е доста добра рамка, както като цена, така и като качество. Вилката е Manitou Sherman с 150 ход и другите части са сайнт.Вилката не е лоша но не е нещо особено, както на повечето им е извесно. Карам с неа защото имам важможност да и правя евтин service и е здрава като стабилност.

Като цяло колелото е към 16,9кг. Но за твърдак ми е важно да е здрав, защото това е колелото с което карам всекидневно и всичко, така че то трябва да е здраво. За да не ми губи време за оправяне. За мекото там вече търся балланс между здравина и тежест.

Благодаря за отговора :agree:
MTB не е просто хоби ,то е начин на живот.
Аватар
omega_90

Рейтинг: 1240

а

Мнениеот glizo » Пет Апр 25, 2008 11:20 am

:agree: :agree: :agree: :agree: :agree: ;)
glizo

Рейтинг: 980

Назад към Радост за окото (видео и снимки)