brum, не съм я пипал! Пайкито си е фабрично червен(и много рядък в БГ, понеже и в БАС му се зачудиха, след като не са продавали такива), понеже е RACE, не SL.

То и на снимките се вижда, че е поолющен, което малко ме дразни на фона на красавицата. Но в БАС казаха, че може и ботушите да боядисат. Ако аз им сваля боята обаче. Което значи 1 път ходене до БАС, за сваляне на цялата карантия на вилката, после да си я взема, да изчистя ботушите, връщане за боя при тях и да ти я сглобят наново. Но от къде ще намериш същите светлоотражателни стикери PIKE после?!

Ще си седи с голи ботуши после. Или с неоригинални лепенки, правени на плотер, които няма да са светлоотражателни вече(поправете ме ако греша!). Ако се наемеш, да правиш всичко това, разкажи после, че се чудя и аз да го правя или не в оставащите около 2 месеца, преди окончателната сглобка. Макар, че тъкмо и' смениха маслото!:D (a и не че някой бял BOMBER няма да и' тича също така добре, стига да изнамеря 890лв. за нов zocchi AM 1 SL) Ще излезе около 80-100 кинта всичко вероятно. Ако мислиш, че си струва, действай и раздухай инфо после!
veno, надявам се не се сърдиш за преобразяването, приятел?

Чак сега сколасах да я сглобявам тая рамка, представяш ли си?! След тооооолкова много време... Смятам, че така рамката е пооооо....-секси!

Извинявай за причинените носталгични чувства!
RAM-FR, не знаеш колко си прав, колега! На снимките червеното просто изглежда... ОРАНЖЕВО!

Знам, знам, трябва да си сменя фотоапарата. Можеше и да си поиграя малко на фотошопа, но нямах желание от вълнение вчера!

За финалното представяне ще го направя обаче, обещавам! Пък може и да покараме заедно!
URNEST, мерси за идеята! Много ще паснат наистина!

Във веломания или в БАС, дали могат да ги доставят?