В този форум публикувайте теми от следните видове: 1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето. 2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика. 3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5
Fluid - Ride like a pro
http://www.extremebits.org/details.php?id=3212&hit=1 едно найстина добре направено и много образно филмче мисля си че всичко е казано вътре
иначе това е уникално, май имаше подобни изпълнения и в "Virtuos" ама не мисля че трябва да се пробва при висока скорост, а и трябва да си много уверем в сцеплението на предницата ти.
Последна промяна Capoeira на Сря Юли 16, 2008 10:43 am, променена общо 1 път
Ооо, т'ва е супер полезно...Никога не съм си мислил, че така се минават серрпентини. Чудно дали т'ва става ако се движиш с малко по-висока скорост? Ще пробвам след час!
Тия са не човеци е !!! Баси !!! ОМГ ! Идоли ве, идоли! Пък аз си мислех,че с контра било лесно,то т'ва 100 по-лесно,полезно и бързо. Направо не знам,душевната чикия е на маХ.