Защо паднах, или...

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Защо паднах, или...

Мнениеот Prey » Нед Апр 05, 2009 10:24 pm

...кой какви травми е понесъл?

Едва ли има човек който се занимава с планинско колоездене и няма някоя по-сериозна травма, затова и пускам тази тема.

Разкажете как се наранихте :nuts:
:stupid:
Аватар
Prey

Рейтинг: 1812

Re: Защо паднах, или...

Мнениеот freerider » Нед Апр 05, 2009 10:45 pm

Ами преди 2 години (още когато навлизах в спорта) приятели ме заведоха на една патека ,само права , но около нея имаше дървета . Та тая така наречена пътечка не беше дълга ( някъде около 150м) и в средата пътно платно (от вида : наклок , равно , пак наклон) . Тогава карах без каска поради простата причина , че навлизах в спорта (таман си бях купил колелото ) . И пускам се първи път - добре , с умерено темпо добре се получи :) Викам си аз мога и по бързо , пускам се втори път и като стигам пътя се усетих че скороста е много голяма и само минавам пътя и прелитам 2-3 метра встрани от пътеката и срещу мен какво има - ДЪРВО - блъснах се в него и прелетях 4 метра напред ( добре че не нацелих дървото с глава :bowdown: :bowdown: )
Травмите бяха - обели ми се кожата на ръката от лакътя нагоре , и лявото ми коляно беше се подуло , беше станало колкото главата ми ( :evil: ) , за щастие нямах нищо счупено ( благодаря на Господ :bowdown: :bowdown: )

Това ми е първото и най-сериозно падане от тогава :) Пожелавам си и така да си остане :)
Аватар
freerider

Рейтинг: 1067

Мнениеот hitar_potar » Пон Апр 06, 2009 12:05 am

хах, добра тема. карам от доста време и съм падал доста, не се сещам за определен случай, но има от всичко - челно в дърво, през кормило, по врат назад, странични мятания, също и няколко пъти при педалиране съм изпускал педалите щото са били изтъркани и хлъзгави... :bawling: не ви трябва да знаете с кои части от анатомията си съм оставал на рамката. :bawling: обаче всичко това си е нормално за този спорт. if there's no pain, there's no gain! :eyebrow:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Пон Апр 06, 2009 7:24 am

Не е да няма такива теми вече...
Мине не мине време и някой се сети да пусне нова.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Радост за окото (видео и снимки)