did написа:Клипчето не е лошо, добре карате, но това не е FR.
FR означава да се кара по необработени терени, да се посрещат изненади по трасето...
Вашето каране може да го демонстрира почти всеки добър планински колоездач, даже много по-добре от това, което се вижда в клипчето.
Крайно време ви е, ако ще се правите на фрийрайдъри, да се научите да въртите и да завивате. В момента демонстрирате само бавен DH.
ЕДИТ:
Гледах клипчето пак. Гарантирам ви, че няма да получите нито един положителен отзив в пинкбайк. На моменти си изглежда направо грозно, нещо като некадърно издевателство над компонентите, без никаква идея какво се случва. Не коментирам правописа на надписите...
Editor написа: Ако по някое пътечка за спускане видиш 5 метрова пропаст не мисля, че много хора ще минат през нея
Holz написа:Editor написа: Ако по някое пътечка за спускане видиш 5 метрова пропаст не мисля, че много хора ще минат през нея
Къде в клипчето има каране по пътечка,последвана от 5 метрова пропаст?
Editor написа:@Did,
Не целя да получавам кой знае какви коментари.Целях просто да споделя с другите това за което съм се потрудил.Не знам дали ме разбираш изобщо...
did написа:и вземете си оправете правописа на надписите. все пак, качвате в pinkbike.
O.K написа:@диц Не си скачал дроп, не си правил /копал/ дроп. НЕ скачаш по-добре от Влади, Павката, Тино или Димо нали ? Как тогава си компетентен, знаеш и можеш всичко ?
did написа:...приземяването при който е поне на 5-6 метра под горното ниво...
25thframe написа:O.K написа:@диц Не си скачал дроп, не си правил /копал/ дроп. НЕ скачаш по-добре от Влади, Павката, Тино или Димо нали ? Как тогава си компетентен, знаеш и можеш всичко ?
Не смятах да добавям още оффтопик в тази тема, но...незнам дали нарочно си написал 'диц' или не, но създава неприятна асоциация. Някъде да е казал че скача по-добре от някой, или че копае картофите в нивата по-добре от друг? За компетентността - разгледай профила му или по-специално онази част, с публикациите.
Павка кличето е хубаво, но му липсват някои неща. Би било по-добре ако отделните изпълнения са по-продължителни. Също така ако кадрите са заснети от малко по-нестандартен ъгъл. Аз бих се зарадвал и на firs-person, както тук. Aко включите повече кадри от планината, наистина би било по-добре - там динамиката и адреналина са на друго ниво. Успех в по-нататъчните проекти.
dEcLiNe написа:Те триковете за дропове на са много ама както и да е........
Иначе браво горе-долу добро е и ако наистина направите някакви кадри от по-нестандартен ъгъл ще е много яко!![]()
@Shady™ Ето това от поста на @25thframe е фрийрайд и в Рампейдж-а точно по такива хълмове карат!Ето това е точно фрийрайд и просто по-точно не може да се демонстрира какво представлява стилът!Сега това, че по този склон преобладават дропове е нормално защото и те са част от фр-а.Но е така само да си дропиш, това не е фрийрайд!И @did го каза.
СУПЕР, но ти май не четеш предните постове и започваш да повтаряш думите на Did.PtD написа:@Shady, freeride можеш да видиш в Red Bull Ride. Това в Red Bull Rampage е extreme freeride и е леко по-различна дисциплина![]()
И въпреки че има дропове, има и много други неща - различни линии, различни минавания, дори и завойчета.
Това което се вижда на клипчето е само един-единствен момент от Red Bull Rampage - eдин дроп. Не твърдиш че RBR се състои от един дроп, нали?
За самия клип - коментари не правя. Кефи ви да си дропите - ок, супер, но това не е freeride.
Shady™ написа:Ние караме Free Ride !
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта