Бих предложил следното условие: рисунките да са по тематиката на форума, а именно МТБ.

Надявам се темата да ви допадне!

Ето нещо от мен:

Едит: Ами това е някой от форума най-вероятно ( снимката е от ТУК)
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
XEK написа:http://www.pinkbike.com/photo/2006649/
Metel написа:Много хубава тема, допадна ми. Скоро и аз ще кача някакви рисунки
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
URNEST написа:Тва трябва да е на Ozzie бившата.
Еее много яко се е получило!EccentricMOTION написа:Който не е виждал произведения на Vald 205, представям Ви новото Specialized Demo.
biker-kj написа:Еее много яко се е получило!EccentricMOTION написа:Който не е виждал произведения на Vald 205, представям Ви новото Specialized Demo.
ПС.Ае след сесията, (да се надявам, да е успешна) ще си нарисувам НС-а!
![]()
kozuna4ko написа:Етова аз си нарисувах:
http://gufy.snimka.bg/experiment/snimka ... 113350.big
Гледах го от инт,видях го и ....
mil4o3 написа:В час по български език. Сега сигурно бате ozzie ще каже ,че не напразно ме банваше зарди правопис.
Doncho* написа:mil4o3 написа:В час по български език. Сега сигурно бате ozzie ще каже ,че не напразно ме банваше зарди правопис.
БРАТО , задното търкало Кърти![]()
![]()
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта