martiman96 написа:Първи, първи. Да ти е честито колелото на мечтите
. Да си го караш с кеф и без проблеми, и а дано всеки от нас да сбъдне мечтата си.
magadisho написа:Честито![]()
![]()
Ако не е тайна, защо си махнал фокса??
Stoks1 написа:Добре си беше рама 2011Но както си си решил честит нов байк
prokalnatiq написа:Леко, леко колко да е леко. Кажи колко тижи.
prokalnatiq написа:Не че нещо, но силно ме съмнява да е под 12 кила. С какво го притегли?
prokalnatiq написа:Не че нещо, но силно ме съмнява да е под 12 кила. С какво го притегли?
mtb_pm написа:Ех най накрая го претеглих и на кантара пише 11.8 кг![]()
![]()
и като сложа и друга вилка ще е още по леко
![]()
П.П. Имам само един въпрос какво мислите за това да му сложа водач Е*13 , защото колеото се кара АМ и все пак аз съм само на втора плоча винаги , тя ми е идеална и за катерене и за пускане Т32![]()
![]()
Мерси предварително !!!
prokalnatiq написа:На колело за обикновено XC, и ход 100мм, да сму слагаш 140мм. Просто няма смъсъл. Ако искаш по-лека вилка гледай деапазона 100-120мм. Така хем ще ти е по-леко, хем за по-малко пари, хем няма да имаш развалена геометрия. Да не говотим, че не знаеш колко може да издържи тази рамчица.
mtb_pm написа:може да издържи точно до 140 ход
prokalnatiq написа:mtb_pm написа:може да издържи точно до 140 ход
Къде го пише т'ва? Съмнява ме на рамка която според производителят става за max ход 140мм , да слагат вилка 100.
mtb_pm написа:Ех най накрая го претеглих и на кантара пише 11.8 кг [/color]
Вече е притеглено и е 13.900
prokalnatiq написа:mtb_pm написа:Ех най накрая го претеглих и на кантара пише 11.8 кг [/color]Вече е притеглено и е 13.900
Това означава само 1, измислил си си първото тегло! Нямам как да ти даде разлика 2,1 кг.![]()
Пак ми е много интересно как ще смъкнеш 1,8 кг от 1 вилка и гуми (като гледам колелото нямаш много добър бюджет).
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта