За тези който в този момент си казват "Оффф поредният" тази тема е направена точно за вас

И все пак съм длъжен да кажа, че не съм излъгал и с думичка в това заглавие, а ако се чудите как ето малка подсказка:
Рамка както навярно се досещате

Така !
Сигурно оставих поне част от вас замислени - та каква ще е тази вилка, която се нарича кула. Тази моя красавица е нестандартна за нашите ширини наистина и все пак марката трябва да сте я чували. Manitou. Добре е а ? Какво да е следващото ?
Хареса ли ви кормилото ? Незнам на вас ама на мен много

Да хвърлим няколко диска тук а ?
Я какви уши има тази рамка. И оранжева шина брей брей все едно аз съм го измислял това колело. А отпред няма ли ?
Ей таз вилка бре ! Е какво сега още ли искате ?
Е на ви малко скорости да видите що е то 10 скоростна система с 36 зъба.
Абе да знаете писнахте ми да искате още, я го поемете цялото:
Така как е ? А така ?
Е стига ви толкова ! Ако ще ми точите лиги - не става ! Повече само на бира мога да ви разкажа за мъките покрай сглобяването му.
Аде всички със здраве !
И сега последно макар и не последно и доста по-сериозно. Снимките не съм ги снимал аз. Човекът който ги е снимал се нарича Манол Долчев и ако имате въпроси по снимачната техника можете да се обърнете към него. Аз усигурих само обекта на снимане. С тези думи се обръщам и към него за помоща да увековеча красавицата си преди да потъне в прах и кал.
Благодаря ти за прекрасните снимки !
Аде пак ! До бири.