Едно време карах ;(

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Едно време карах ;(

Мнениеот the c-b » Нед Юли 17, 2011 11:57 am

Здравейте!
След като вече почти една година некарам колело реших да покажя какво карах, нещо ме е хванала носталгията :D :agree:
Лятото на 2008 си закупих, както повечето хорица DRAG CLIMBER 16.5" модел 2008, за многото за мен пари на времето :D 500лв-примоция :beer:
Изображение
Супер много му се кефих, а истински му се радвах когато започнах да се мятам из дерета и пътеки, пълна лудница си беше. :beer:
След каране близо една година реших да си пазя главата и си купих нова каска TSG
Изображение
Всичко беше супер ма нещо почнахме да се мятаме много бързо из пътеките и нещо зор ми идваше после спирането :D , затова си взех една механична шиманка с 180 ротор да съм по сигурен. Небе кой знае какво ама пак по-добре от v-brake-a :D
Изображение
После ХCR-A спря нещо да ме кефи и събрах пари за нова вилка. Септември 2009 се сдобих с нова вилка ROCK SHOX TORA 289 U-TURN :agree: . Направо се изкъдрих :D Изображение
Та всичко си вървеше супер :agree: . По едно време един приятел почна да си разпродава колелото и се сдобих с доста части от него и продадох мойте в mtb-bg.com :D Взех: FORMULA ORO K18 185mm , Предна и задна капла ALEX RIMS DP20 И DP18 с доста добри главини formula нямаше главина под 50 кинта :beer:
Изображение
Всичко стана много добре или аз така си мислех :D Ама изведнъж нещо високо ми стана колелото :D Продадох рамката и чаках нещо изгодно и ниско :agree:
Недочаках много и след една седмица изгодно си намерих почти нова рамака DRAG ASSAULT на доста добри пари :agree:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Харах си аз ама нещо какво стана реших да го продам, че ме хвана манията за кола. Разпродадох го аз колелото и сега още се чудя защо ?
Ама така е :agree:
Аватар
the c-b

Рейтинг: 1197

Re: Едно време карах ;(

Мнениеот lusi5001 » Нед Юли 17, 2011 12:11 pm

Предател :(!:
Честита кола :D
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Мнениеот naskoj » Нед Юли 17, 2011 12:14 pm

било е готино колело

как си успял да ни предадеш :(!: :(!: :(!: :(!:

ако наистина ти е харесвало сега ще намериш пари и ще си купиш по-добро
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот Ozzie » Нед Юли 17, 2011 12:19 pm

Не знам какъв автомобил можеш да си купиш с парите от разпродажбата на този велосипед...
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот lusi5001 » Нед Юли 17, 2011 12:26 pm

Трабант :hbang2: :hbang2: :hbang2:
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Мнениеот the c-b » Нед Юли 17, 2011 12:27 pm

Не съм си купил автомобил, защото не съм намерил подходщ. Парите от колелото, които взех се прибавиха към друга сума и има за кола :D :beer:
Иначе искам е30 или GOLF MK2
Аватар
the c-b

Мнениеот spruld0g » Нед Юли 17, 2011 5:14 pm

the c-b написа:Не съм си купил автомобил, защото не съм намерил подходщ. Парите от колелото, които взех се прибавиха към друга сума и има за кола :D :beer:

Бъди истински , вземи си mk2 GTI, няма за какво да си говорим просто.
И пусни снимки като вземеш кола !!
Изображение
Изображение
Аватар
spruld0g

Рейтинг: 1166

Мнениеот dEcLiNe » Нед Юли 17, 2011 8:48 pm

spruld0g написа:
the c-b написа:Не съм си купил автомобил, защото не съм намерил подходщ. Парите от колелото, които взех се прибавиха към друга сума и има за кола :D :beer:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот errtime2010 » Нед Юли 17, 2011 9:43 pm

dEcLiNe написа:
spruld0g написа:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Кво се смееш бе хубавец мамин, голф 2-ката е най - добрия екземпляр от всичките пуснати до сега! :beer: Ти щото си малък комплексар по цял ден четеш вицове за винкели, перник и миньоро, и се се потхилкваш като ощипана девственица. :finger:
Аватар
errtime2010

Рейтинг: 1325

Мнениеот exiteyes » Нед Юли 17, 2011 9:43 pm

Ozzie написа:Не знам какъв автомобил можеш да си купиш с парите от разпродажбата на този велосипед...

Той искаше да каже, че щял да добави лев-два за да си купи поне стабилен cd player. :D
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот the c-b » Нед Юли 17, 2011 11:48 pm

Както искате така ме разбирайте ама от това колело като го разпродадох на части касирах една хилядарка :beer:
Аватар
the c-b

Мнениеот dEcLiNe » Сря Юли 20, 2011 3:08 pm

errtime2010 написа:Кво се смееш бе хубавец мамин, голф 2-ката е най - добрия екземпляр от всичките пуснати до сега! :beer: Ти щото си малък комплексар по цял ден четеш вицове за винкели, перник и миньоро, и се се потхилкваш като ощипана девственица. :finger:

Смешко, далеч съм от това да стоя по цял ден и да чета т*шаци за Перник. Нито ме кефи града, нито го мразя. Просто ми е адски смешно като чуя ограничени до религиозно естество хора, за които само тяхното "божество" съществува във вселената и всичко друго е скапано. Огледай се наоколо барем забележиш, че светът не се върти около Golf GTI MK2 MADAFAKA TURBO LAZER SHIT и най-малкото - има далеч по-добри коли. ;)
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот kriisoo » Сря Юли 20, 2011 4:01 pm

Колелото е било много добро особено след като си взел втората рамка :agree:
Надявам се ако не ти е омръзнал спорта след време да направиш един добър come back :agree:

:offtopic:

errtime2010 написа:Кво се смееш бе хубавец мамин, голф 2-ката е най - добрия екземпляр от всичките пуснати до сега! :beer: Ти щото си малък комплексар по цял ден четеш вицове за винкели, перник и миньоро, и се се потхилкваш като ощипана девственица. :finger:

:beer: :beer: :beer:

dEcLiNe написа: Golf GTI MK2 MADAFAKA TURBO LAZER SHIT

:crazy: :finger:

dEcLiNe написа:има далеч по-добри коли

Ехеее къде си бе? :rofl: Кола със 115 коня за под 2 бона къде ще намериш ? Явно караш хонда :rofl:

П.П. О да, заслужих си минуса за това мнение :beer: Ама не се сдържах :crap:
Аватар
kriisoo

Рейтинг: 1254

Мнениеот Inzagi » Сря Юли 20, 2011 4:54 pm

мене такива колела колко ме радват ,без да са с топ компоненти ,направени с вкус и много търпение, надявам се да те е яд сега че си го продал :lol:
Аватар
Inzagi

Рейтинг: 1636

Мнениеот DTD » Сря Юли 20, 2011 5:17 pm

kriisoo,
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details По-малко коне, но леко купе.

Това са някои варианти в диапазона 2000-2500лв и мисля, че са много по-добър избор от голфа. Доста е тъпо да казваш, че една кола е по-добра от всички конкурентни в класа си, при положение, че 100% не си карал повечето от тези коли. ;)
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот the c-b » Сря Юли 20, 2011 5:32 pm

Inzagi написа:мене такива колела колко ме радват ,без да са с топ компоненти ,направени с вкус и много търпение, надявам се да те е яд сега че си го продал :lol:
Яд ме е как няма да ме е яд :( :D

До въпроса с колите всеки си харесва различни коли и има определена любима марка. :agree:
Коя е най-добра се доказва на писка (пътя), а в много случай вече е доказано, кой мачка другите :beer: :D :D
Аватар
the c-b

Мнениеот subritual » Сря Юли 20, 2011 10:38 pm

Батенце,изобщо не ми пускай такива теми.Едно време карах.Кво,носталгия ли те хвана?
Едно време си карал байк,сега караш кола, утре ще караш ракета или НЛО.
Важното е да има прогресия.Нещо не си наясно със себе си ли?
Или нещо мизерията не ти дава възможност да имаш и едното и другото и третото?
Ае освести се малко и развивай личноста си, спорта, или и двете.
Аватар
subritual

Рейтинг: 2000

Мнениеот the c-b » Сря Юли 20, 2011 11:04 pm

В този форум май има доста хора дето не знаят какво правят и какво коментират.
Форума е място за споделяне и за лично мнение !
Доста хора са си показали нещата и реших и аз да го направа, ама какво да се прави като в БЪЛГАРИЯ всички разбират от всичко и много знаят, но са си иначе едни празни черупки! Останете със здраве всичките и си драскайте глупости, май и без това друга работа си нямате !
Аватар
the c-b

Назад към Радост за окото (видео и снимки)