kaliopo написа:Смени си батерията. Най-вероятно това ще реши проблема. Компютърът безжичен ли е? Ако е безжичен смени батерията на сензора за скорост, а не на самия компютър.
Благодаря много! С жичен компютър съм, утре ще сменя батерията и ще пиша

kaliopo написа:Смени си батерията. Най-вероятно това ще реши проблема. Компютърът безжичен ли е? Ако е безжичен смени батерията на сензора за скорост, а не на самия компютър.
Djani_Varna написа:Благодаря, но проблемът не е само при 30км, а като цяло карам си примерно с 10км, а там ми показва 6-7..
joroblob написа:Djani_Varna написа:Благодаря, но проблемът не е само при 30км, а като цяло карам си примерно с 10км, а там ми показва 6-7..
Хм а дали някой не ти е разбъзикал настройката за размер на гумата? Провери това но и смени и батерията, така или иначе нищо не струва 1,80лв е!
joroblob написа:4 - set kg - пак ми изглежда като избор за мерна единица кг или паунд предполагам!
joroblob написа:3 - set age - ми се вижда безсмислица - задай години - не знам пиши си твоите!
5 - set wt (set weight)... са килограмите на колоездача
Ozzie написа:такава стойност не видях в клипчето на Джани
Ozzie написа:Първото не е безсмислено. Двете стойности за взаимно свързани. Компютърчето има функция да изчислява изгорените калории и мазнини, което става по зададените по- горе параметри. Какъв точно е алгоритъма и колко е верен обаче, не мога да кажа.
joroblob написа:Ozzie написа:такава стойност не видях в клипчето на Джани
Набързо ги прехвърли виж 36-37 сек. в клипа!
ЧестоНеадвкватен написа:Ако каплата е била монтирана правилно предишния път не би трябвало да ти се налага да настройваш каквото и да е. Само не натискай спирачката докато е свалена каплата.
uBaH написа::offtopic: малко, ама да питам и аз за каската B'TWIN 540 ...
Има ли я реално в някой от магазините, защото online гледам изобщо няма наличност на нито един размер?
ПП. Не съм писал мейл, за да питам има ли някъде залежали бройки.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта