Projekt Hans

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Projekt Hans

Мнениеот did » Вто Ное 30, 2010 8:38 pm

quinnie96 написа:СВЕТА КОКОШКЕ ! 800 лева... Брато, пуснал съм си колелото за дърт и стрийт за 1200лв. Искаш ли бартер? Ще трябва да доплатя 400лв още... :D Леле, братле... За тези пари хората човек убиват! Ти ме зашемети!

Сбъркал си темата за тъпи мрънкания.

Абе...

:offtopic:

Някой знае ли, какво стана накрая с това: viewtopic.php?f=15&t=10366

Тукашната тема много ми напомня на предишната, но на оная не и видяхме финала, а сега има шанс да видим ТУК завършения продукт, напук на неадекватните и завистливи коментари.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Salgari » Вто Ное 30, 2010 8:51 pm

did написа:Абе...
Някой знае ли, какво стана накрая с това: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=10366

Тукашната тема много ми напомня на предишната, но на оная не и видяхме финала, а сега има шанс да видим ТУК завършения продукт, напук на неадекватните и завистливи коментари.

трае си той, трае си :magnify:

Дид, значи ли това, че наличието на още такива теми, ще бъде полезно ?
имам аз, някой друга снимчица :blush:
I will always listen to my coaches. But first I listen to my body. If what they tell me suits my body, great. If my body doesn't feel good with what they say, then always my body comes first.
Haile Gebrselassie
Аватар
Salgari

Рейтинг: 1208

Мнениеот bozidar » Вто Ное 30, 2010 8:58 pm

did написа:
quinnie96 написа:СВЕТА КОКОШКЕ ! 800 лева... Брато, пуснал съм си колелото за дърт и стрийт за 1200лв. Искаш ли бартер? Ще трябва да доплатя 400лв още... :D Леле, братле... За тези пари хората човек убиват! Ти ме зашемети!

Сбъркал си темата за тъпи мрънкания.

Абе...

:offtopic:

Някой знае ли, какво стана накрая с това: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=10366

Тука си в грешка. Никак не завиждам. Мен подителите ми са ме възпитали, да пазя парите и да не ги хвърлям за глупости. Просто си мисля, че тези пари могат да отидат за нещо по хубаво от колело. Освен това нали си наясно, че тази тема може да се разгледа и от друг ъгъл. От страната на това, че г-н Панев, например се фука малко излишно и парадира с парите си в някакъв форум. Не казвам, че е така, просто има много гледни точки. За теб това е еди какво си показно, за мен е друго.
Аватар
bozidar

Рейтинг: 1406

Мнениеот did » Вто Ное 30, 2010 9:08 pm

Salgari написа:Дид, значи ли това, че наличието на още такива теми, ще бъде полезно ?

Да, ще бъде. Без МНОГО такива теми, няма как да се вдигне нивото на масовия потребител.

bozidar написа:Тука си в грешка. Никак не завиждам. Мен подителите ми са ме възпитали, да пазя парите и да не ги хвърлям за глупости. Просто си мисля, че тези пари могат да отидат за нещо по хубаво от колело. Освен това нали си наясно, че тази тема може да се разгледа и от друг ъгъл. От страната на това, че г-н Панев, например се фука малко излишно и парадира с парите си в някакъв форум. Не казвам, че е така, просто има много гледни точки. За теб това е еди какво си показно, за мен е друго.

Защо мислиш, че г-н Панев отделя от парите за семейството си и лишава някого от нещо, за да получи това, което сам си е заработил? В България има и кадърни хора, които знаят, как да си получат заслуженото. Справка - тук.

Бих се радвал, ако скоро в "радост за окото" всички теми са като тази. Това е наистина "радост за окото", а не вапцани кросове, извратени геометрии, 20-килограмови трактори и други простотии.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Вто Ное 30, 2010 11:48 pm

Това колело, имам чувството, че малко може да те е страх да караш с него. :D Много яко ще стане и да видим също какво тегло ще докараш, пък като трябва и кормило ще си вземеш за 800лв. :D
@bozidar Защо да се фука? Човека има възможност да си го позволи, заработил го е, блъскал се е и просто си прави кефа, какво лошо има да покаже какво колело сглабя? Това, че е скъпо означава, че не трябва да го показва ли? :eek3:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот boriss13 » Сря Дек 01, 2010 12:06 am

did написа:Някой знае ли, какво стана накрая с това: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=10366

То после се появи и една розова тема, ама незнам дали беше от същото естество...
Daniel Panev-тези всички пръснати снимки по страниците има ли ги в някакъв по събран вариант, или чакаме всичко да дойде, че да го сглобиш на веднъж? :)
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот zafirovp » Сря Дек 01, 2010 12:10 am

Дани, зглобявай байка по-бързо, че искам да видя каква машина ще се получи колкото се може по-бързо. Засега както върви май ще имаш един от най-добрите байкове в България. Искам само да попитам, когато инвестираш толкова много пари в нещо, което не си пробвал, преди това четеш ли коментарите на хора, кото вече са карали с тези компоненти или просто се доверяваш на цената. Не съм имал възможността да карам виш клас компоненти, но се надявам някой ден да карам и това, та се чудих дали спокойно мога да се доверя на марката/цената.

Пожелавам ти успех и не се ядосвай на тъпите изказвания в темата, хората просто завиждат. :agree:
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Мнениеот boriss13 » Сря Дек 01, 2010 12:17 am

zafirovp написа:Дани, зглобявай байка по-бързо, че искам да видя каква машина ще се получи колкото се може по-бързо. Засега както върви май ще имаш един от най-добрите байкове в България. Искам само да попитам, когато инвестираш толкова много пари в нещо, което не си пробвал, преди това четеш ли коментарите на хора, кото вече са карали с тези компоненти или просто се доверяваш на цената. Не съм имал възможността да карам виш клас компоненти, но се надявам някой ден да карам и това, та се чудих дали спокойно мога да се доверя на марката/цената.

Пожелавам ти успех и не се ядосвай на тъпите изказвания в темата, хората просто завиждат. :agree:

:offtopic: Личен съвет-никога не се доверявай на марката/цената/коментари за каквото и да било. :peace: :smokin:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот veskoz » Сря Дек 01, 2010 9:33 am

zafirovp написа:Дани, зглобявай байка по-бързо

Е сглОби го ти... макар и бавно, сглОби го ти :lol: :beer:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот codename47 » Сря Дек 01, 2010 11:23 am

Daniel Panev написа:А всъщност какво им е на карбоновите колчета? 3 ей такива, примерно, тежат колкото 1 Joplin (който е излишно тежък, все пак) :dontknow:

http://www.loadedusa.com/products/seatp ... -seatpost/ ?
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот rarekin » Сря Дек 01, 2010 12:42 pm

did написа:Някой знае ли, какво стана накрая с това: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=10366

STAFF написа:Доста по-късно стана така, че рамката на същия тоя велосипед се ожени щастливо за дискутираното седло и в момента двамата си живеят в мир и любов в най-красивото колело за пазаруване на хлеб според дедовците в целата околия...

:D
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот sale » Нед Дек 19, 2010 10:27 pm

Какво става има ли развитие :D :magnify:
Аватар
sale

Рейтинг: 979

Мнениеот Daniel Panev » Пон Дек 20, 2010 10:54 pm

Е преди десетина дена платих Wheelset-а, сега го чакам. Всъщност вече може и да е дошъл, ама нали не съм в София и ми е все тая :agree:
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот quinnie96 » Вто Дек 21, 2010 1:37 pm

Daniel Panev написа:Е преди десетина дена платих Wheelset-а, сега го чакам. Всъщност вече може и да е дошъл, ама нали не съм в София и ми е все тая :agree:

:agree: :agree: :agree: Още какво остава, за да стане готово? :beer:
quinnie96

Рейтинг: 1281

Мнениеот Daniel Panev » Вто Дек 21, 2010 8:43 pm

Вилка, спирачки, чашки, колче, седалка, верига и разните там дреболии - грипове, брони, чудеса...
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот crossenduro2 » Вто Дек 21, 2010 8:47 pm

Daniel Panev написа:Вилка, спирачки, чашки, колче, седалка, верига и разните там дреболии - грипове, брони, чудеса...

Само ! :evil: :evil: :D
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот Daniel Panev » Вто Яну 04, 2011 10:59 am

Тъй, тъй - wheelset-а пристигна...
Изображение
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот TheAnimal » Вто Яну 04, 2011 11:00 am

Дани, какво още остава?
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Daniel Panev » Вто Яну 04, 2011 11:06 am

Daniel Panev написа:Вилка, спирачки, чашки, колче, седалка, верига и разните там дреболии - грипове, брони, чудеса...

Всъщност... май вече и верига имам :eyebrow:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот TheAnimal » Вто Яну 04, 2011 11:07 am

Аре сглобявай го, че съм ти подготвила подобаваща пътека за сефтето :D
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот airborneone » Вто Яну 04, 2011 11:35 am

Daniel Panev написа:

Всъщност... май вече и верига имам :eyebrow:

Имаш, чака те от известно време...
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Daniel Panev » Сря Яну 05, 2011 9:40 pm

Изображение
KMC X9 SL Gold - да е в тон с Candy-тата :eyebrow:

И пак огромни благодарности за Тошо :beer:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот zafirovp » Сря Яну 05, 2011 11:09 pm

Хубава верига, като всичко останало. Чудих се само, с какво тя е по-добра от верига за 40-50 лв например (освен че цвета е уникален). Това Noise reduction върши ли някаква рабта?
Аватар
zafirovp

Мнениеот Daniel Panev » Сря Яну 05, 2011 11:16 pm

Не знам брат - първата такава верига ми е...
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот EmZo » Чет Яну 06, 2011 1:01 am

zafirovp написа:Хубава верига, като всичко останало. Чудих се само, с какво тя е по-добра от верига за 40-50 лв например (освен че цвета е уникален). Това Noise reduction върши ли някаква рабта?

По-лека, по-здрава и да - покритието от титан-нитрид улеснява превключването, като го прави същевременно и по-тихо. Другото хубаво, е че при по-продължителни карания в мокри и кални условия, веригата продължава да работи все така тихо и без смазка. Освен това въпреки, че за цял сезон каране включващо въпросните мокри и кални карания и често миене, на места покритието падна, но по веригата няма и бегла следа от петна и корозия. Чудесен избор Дани! Чакаме и останалите компоненти. :beer:
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот EccentricMOTION » Чет Яну 06, 2011 2:50 pm

Поздравления, само че последните 5-6 мнения за тази верига бяха от сорта - "карах я 1000км и се разтегна/скъса". Имах възможност да го видя и единия случай с очите си. Надяваме се да е дефектна бройка :)
Само за информация: Верига KMC X9 SL, не всичко което идва от Острова е без пари :) Успех за напред!
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот zafirovp » Чет Яну 06, 2011 2:52 pm

Малко тъп въпрос имам, ама тая верига ръждясва ли? :confused:
Аватар
zafirovp

Мнениеот Ozzie » Чет Яну 06, 2011 5:49 pm

не малко, а много... :D
EmZo написа:за цял сезон каране включващо въпросните мокри и кални карания и често миене, на места покритието падна, но по веригата няма и бегла следа от петна и корозия
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот quinnie96 » Чет Яну 06, 2011 7:18 pm

Интересно... Това колело още не е сглобено, а вече темата ще направи шест страници :D
Много хубави части си избирал. Ако не ти е нещо ..., би ли споделил накрая колко пари си дал за всичко?
quinnie96

Рейтинг: 1281

Мнениеот mil4o3 » Чет Яну 06, 2011 8:21 pm

А аз понеже от тези всички страници не разбрах за кой ще е тази брутална машина :hbang2:

П.п Приятно сглабяне като дойде момента за зглобка :agree: .
капката пробива камъка не със сила, а с постоянство
Аватар
mil4o3

Рейтинг: 1033

ПредишнаСледваща

Назад към Радост за окото (видео и снимки)