Salgari написа:Дид, значи ли това, че наличието на още такива теми, ще бъде полезно ?
Да, ще бъде. Без МНОГО такива теми, няма как да се вдигне нивото на масовия потребител.
bozidar написа:Тука си в грешка. Никак не завиждам. Мен подителите ми са ме възпитали, да пазя парите и да не ги хвърлям за глупости. Просто си мисля, че тези пари могат да отидат за нещо по хубаво от колело. Освен това нали си наясно, че тази тема може да се разгледа и от друг ъгъл. От страната на това, че г-н Панев, например се фука малко излишно и парадира с парите си в някакъв форум. Не казвам, че е така, просто има много гледни точки. За теб това е еди какво си показно, за мен е друго.
Защо мислиш, че г-н Панев отделя от парите за семейството си и лишава някого от нещо, за да получи това, което сам си е заработил? В България има и кадърни хора, които знаят, как да си получат заслуженото. Справка -
тук.
Бих се радвал, ако скоро в "радост за окото" всички теми са като тази. Това е наистина "радост за окото", а не вапцани кросове, извратени геометрии, 20-килограмови трактори и други простотии.
Q. b. f. f. f. s.