krossers1 написа:Съжалявам за-а, и аз я сцепих мойта на същото място, но най-интересното е че мойта се довърши със слизане от бодюр
Емии ще търся няква гаранция, ама... Важното е, че аз съм цял...

krossers1 написа:Съжалявам за-а, и аз я сцепих мойта на същото място, но най-интересното е че мойта се довърши със слизане от бодюр
VOLATGE написа:Еми първо, че слагането на 203мм диск на твърдак е безмислено. Второ това е XC рамка е предвидена за 160 ротор.
Оправи си обявата, че я писаха в некоректните.
prokalnatiq написа:За XC 203мм са напълно безмислени! Виждал съм човек тежащ +100кг да кара със 180мм отпред и 160мм отзад. При тази дисциплина обикновено спусканията не са толкова стръмни за да ти трябват 2х203мм. @crossenduro кара DH и за това сигурно ги е сложил. И аз бях чел някъде за ограничение на размера на ротора, и мисля че при този рам беше 185мм. Да не говорим че различните спирачки спират различно, някои модели/марки спирачки спират със 160мм дискове по-добре от колкото други модели/марки с 203мм дискове. Както и едни имат по-добро охлаждане, други по-лошо.
П.П. Изпревариха ме.
Да но после да не викаLtGreen написа:Аз ако съм на него и марзочи Монстер Т ще му сложа.Със 2 X Gustav M 220 мм!!!Както иска така ще го кара....
Емии ще търся няква гаранция, ама...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта