В този форум публикувайте теми от следните видове: 1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето. 2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика. 3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5
След много време мислене, най-накрая се сдобих с мечтаната вилка! Rock Shox Boxxer 2011 Team. Просто уникална! Съжалявам за гадното качество, но нямах фотоапарат в мен! В Събота ще направя Fork cam със Go-pro -то и снимки.
Добра градация, поздравления А как е рамката доста хора говорят, че задницата се суче, но аз не съм карал, а доста пъти ми е минавало през ума да си взимам такава. И другото става ли изобщо за въртене на горе?
crossenduro2 написа:Кормилото беше леко криво, но е изправено успешно ! Мерси
Сигурно знаеш ама изобщо не е добра идея да го караш така.
Значи да ти кажа, от рамката съм доволен, но искам IH Sunday. Тая ще я продам, но като и се нарадвам. Сега ще сложа чашки -3 градуса 64 ъгъл ще направя. Мерси за всичко!
За мен, колелото има кусури, но ще се дооправи като се опарича.. Трябват една DM лапа, кормило и педали.. Както и задна шина, че от EX325 не съм доволен много... А на лято една истинска рамка за спускане и става ЧУК. Утре ще слагам SLX дерайльора, веригата и венците, както и водача (стои 2 седмици в нас и ме мързи да го сложа)
Ето я грозотията.. Нямаше го човека, който трябваше да направи фотосесията и е снимано с телефон.. Остана ми само една рамка и капли Fulcrum red и машината става перфектна!