Nymphetamine написа:Бах маа му... има ли гипс някъде и нейния да сваля?...
screamBoy написа:ненам мен не ме кефи има кофти ръце и долната част на лицето е като на човек дето винаги е в кофти настроение, изобщо не си падам по такива, +тва с тая форма на ушите най-вероятно има вече постоянни здравословни проблеми, може би от нерви, не ме кефят болни хора още толкова млади, никак.
Nymphetamine написа:МАN6: :rofl: :rofl: :bowdown:
screamBoy: Бах та в претенциозния тип... :)
screamBoy написа:
ама те малките май са все такива, така или иначе, или на мен късмета ми е все такъв, сякаш някак си света е пълен със слаботелесни болнави психопатки и заети жени 0_0
...+тва с тая форма на ушите най-вероятно има вече постоянни здравословни проблеми...
screamBoy написа:Nymphetamine написа:МАN6:![]()
![]()
![]()
screamBoy: Бах та в претенциозния тип...
еми мен, ти чукаш и бегаш явно, не са успели да те хванат натясно и да ти сменят тактиката, като ти се случи някое такова нефелно същество дето не може да си свали тенджерите от шкафа (айде, поносимо), да преточи зелето (айде разбираемо), да си изтупа чергите (леко дразнещо), да си просне мокрите пердета (хмм, леко досадно) да се разболява ако вратата остане отворена 20 минути (гррр) да донесе кило кашкавал кило сирене хляб и бутилка газирана вода (е кво може да донесе) и въобще като се окаже че не може нищо освен да изглежда добре и да ти гълта парите на хапчета и дрехи ... незнам баце ... подбора трябва да е страшен ^___^
ама те малките май са все такива, така или иначе, или на мен късмета ми е все такъв, сякаш някак си света е пълен със слаботелесни болнави психопатки и заети жени 0_0
Ozzie написа:хайде стига сте пълнили темата с offtopic.
Нещо от Бургас.
LamqtaSpaska написа:http://teenport.com/galleries/dawson-miller/bicycle/15.jpg
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта