STOMANCHO написа:bluskanie написа:Абе хора, свалих го за 3-4 минути с Utorent. Пробвайте с него, ако не стаа - чекайте
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай ама ти с 12 мб ли сваляш![]()
![]()
![]()
![]()
или си искал да напишеш 34 минути![]()
![]()
Ако трябва да съм точен:
4 минути = на 240 секунди
10 мб/с по 240сек = на 2400 мб = 2,4гб
а и щях да забравя къв ти е нета![]()
![]()
![]()
1гб е 1024мб
spirit написа:Mоже ли да се качи някъде другаде ,че днеска от 5:30 сутринта немога д го сваля.Не че ми е бавна връзката ,а изобщо не тръгва.
мерси
Makintier написа:За неразбралите,
свалете си uTorrent и ще ви тръгне през него !!!
Другите торрент клиенти ги блокирва !
HepBeH_XaMcTep написа:spirit написа:Mоже ли да се качи някъде другаде ,че днеска от 5:30 сутринта немога д го сваля.Не че ми е бавна връзката ,а изобщо не тръгва.
мерсиMakintier написа:За неразбралите,
свалете си uTorrent и ще ви тръгне през него !!!
Другите торрент клиенти ги блокирва !
tx3m написа:Искам да попитам създателите на филма или някой запознат по въпроса, дали филмът може да се разпространява свободно в интернет пространството (т.е. да бъде качван на други места). Свалих ДВД-то, но и рипнах само филмът (без трейлърът и другото клипче, от което се избира кое да пуснеш), така че ако разпространяването е свободно, мога да пробвам да ги кача някъде, където ще бъде удобно за даунлоуд за хората, който имат проблем със свалянето му от www.extremebits.org .
П.П. ако някой го интересува рипнатият филм е 555мб. (визирам хората със по-бавна интернет връзка)
ми направи нещо по въпроса стига мрънка самоaxelmax написа:а къв е смисъла да си свалям постоянно програми,да се регистрирам на 100 места?
не стига ,че имаше огромно закъснение,и пак има пречки за хората
axelmax написа:а къв е смисъла да си свалям постоянно програми,да се регистрирам на 100 места?
ddevil написа:axelmax написа:а къв е смисъла да си свалям постоянно програми,да се регистрирам на 100 места?
Брей... големи претенции нещо?! Те си свършиха работата-пуснаха го,даже е free(което е изключително голям компромис-колко работа свършиха досега и в крайна сметка можеха съвсем спокойно да го пуснат за ХХ лв някъде да се продава) а сега и претенции, че трябвало да се регва-по дяволите следващият път сигурно ще трябва да ти го донесат лично пред вас
axelmax написа:тука ,някои си споменават ,че могло и пари да искат за филма![]()
![]()
![]()
кой ще им ги даде бре?ти малумен ли си?за мен си просто тъп
![]()
axelmax написа:безплатен обяд няма
axelmax написа:няма безплатно,пак ти казвам,рекламата е под много форми
все едно да купуваш рекламните материали на дадена фирма
много тенденциозно реагирате,преди мен доста хора имаха различни проблеми,коиъто с малко съобразяване нямаше да ги има ,но само аз съм недоволен и критичен
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта