За да вдигнем малко една много яка тема, която много уважавам;):D:
[quote="тучо чучо"]
Мисля, че е N.E.R.D. - Rock Star
F*ckin' posers....
[/quote]
Искрени благодарности!!!
А сега малко други mp3-ки, които ще се радвам, ако ми помогнете да намеря:
-клипа е Kranked 5 - In Concert
[size=200].[/size]Трета песен, където карат двама по една готина;) пътека.Единия кара с яке на Marzocchi, и по едно време се появява една рамчица Giant!!!
[size=200].[/size]Ще се радвам също и на петата песен.Дето има DH състезание!
[size=200].[/size]Търся си и седмата песен, дето кара Бертоа(казват го името, така го чух, така го написах)!НО тази не ми трябва толкова много, но ако ми я посочите ще се радвам!
От Kranked 5 - In Concert е това

.
-Следващия клип е Kranked 4 Search for a holey trail
[size=200].[/size]Първата песен, където са "ченгетата" с големите "дупета":lol2: и дето има едни много яки сталби:D!
[size=200].[/size]Много ме интересува и втората песен от клипа.Тук с нищо не съм запомнил момента от клипа освен с достата скокове на трева и един голям скок на стълби с оли!Тази песен я искам!
[size=200].[/size]Друга песен може, четвъртата дето се кара по едни дървени "рампи"(не им знам името:D)
И да не забравя специални благодарности на kyky за mp3-ките от Disorder-ите!!!
Малко множко песнички ви моля да ми помогнете да намеря, но сега ми е паднало:D!!!
Поздрави!!!
EDit:Само още една музичка, тя е от един клип(малък), който мисля че може да е трайлар на Disorder 6!Клипа се казва nwd6-riptvstream.wmv (така съм го изтеглил и така го поствам, направо го копирах)!Ще съм super благодарен на този, който ми помогне в търсенето на песента!!!
Трябват ми имената не песните, а не някой да си играе сега да ги качва някъде, само имената пак ме устроиват!!!