Браво момчета, много хубаво е станало!
Петър Петров ми е личен приятел и не знаех, че си пада по байковете

Чийърс!

{sharky} написа:Браво, за големия труд който сте положили
Искам клипче момчета
Евалата ! ! !
THEZOGGO написа:{sharky} написа:Браво, за големия труд който сте положили
Искам клипче момчета
Евалата ! ! !
![]()
Дайте видео колеги.
THEZOGGO написа:Далече ми е Севлиево, от мойто село дето се намира извън София, майката си е*ало.Иначе за копаене и лопата няма проблем.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
MeTyYyY написа:Като бригадир на обекта, главен организатор, зам. главен архитект и зам. главен кибик на обекта заявявам, че днес ми пристигна рамката и спирам с копането, почвам само каране![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това в кръга на майтапа копането продължава с пълна сила. Благодарение на ценните съвети на @bikezilla и на още някой изтъкнати личности ми дойдоха доста добри идеи, който ще се реализират близките часове.
MeTyYyY написа:@bikezilla благодаря за ценните съвети, който ни давашВече направихме една генерална промяна на пъмпа. Която се състои в това, че на едната права бабунките вече не са 4, а са 2 по-големи, плавни и дълги. Това го направих с цел по-голяма скорост в обратния вираж и днес като ги довършим ще докладвам дали е постигната тази цел
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта