otka4al4o написа:DarKFate написа:на живо цвета е някак... лилав!
каква невероятна разлика от розовото само!
Да наистина разликата е голяма! Задвижи тия колелца в мозъка!? Да не си далтонист?
otka4al4o написа:DarKFate написа:на живо цвета е някак... лилав!
каква невероятна разлика от розовото само!
wuminator написа:Ми може да е малко шит изказването ама съжалявам темата предрасполага към радикални мненияИ само още някой да каже колко "учудващото красиво седят тия курбели" щотото само се лензите като малки ученички. П.П. какво ?! да си го АБИУЗВА?!?!?!?!
![]()
ти БГ не знаеш ли?
saitov написа:Честито да ти е
Случайно вчера да си минавал по линията на трамвай 6 преди централна гара към 21 без 15 ? Ако да : колелото на живо е много по-впечатляващо дори и да не обичам този тип цветове. Честито пак и безавариино!
wuminator написа:споко бе пич мозък имам а и не карам колело от вчера, сеш се ти си от 10 дни във форума а аз съм прочел сите тъпотиии дето можеш да се сетиш, трайкай и се възхищавайбираааа
DarKFate написа:А с това самочувствие дето си го вкарал... "Охо вижте ме аз съм със 155 мнения и вече съм по-голям от тебе тук..."![]()
Alpina написа:DarKFate написа:А с това самочувствие дето си го вкарал... "Охо вижте ме аз съм със 155 мнения и вече съм по-голям от тебе тук..."![]()
При него е точно обратното и именно тези за тези 155 мнения в комбинация с "28 Дек 2005"
Така че наистина си трайкай, щото ръсиш голями глупости
Blink92 написа:Дори DarKFate да е писал някой "глупости" според вас, цветът на колелото си е лилав и изобщо нема нужда от изказвания като тези ( .. пожелавам ти и ризка розова да си купиш и прашки розови да си намериш ... и разбира се да казваш че си мъж ...)Обиждам се от такива изказвания.
П.П. Благодаря на всички за хубавите пожелания!
x3m_ написа:Blink92 написа:Дори DarKFate да е писал някой "глупости" според вас, цветът на колелото си е лилав и изобщо нема нужда от изказвания като тези ( .. пожелавам ти и ризка розова да си купиш и прашки розови да си намериш ... и разбира се да казваш че си мъж ...)Обиждам се от такива изказвания.
П.П. Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Добре ти какво искаш всеки да ти завижда и да ти се кефи, ами неможе така всеки си има мнение и като си си сложил колелото във форума всеки има собствено виждане и ти го казва... Немога да разбера въобще защо ги пускате тия теми нито сте първите с такива колела нито последните... И браво че има хора които казват какво мислят макар и по по-груб начин сравнение с други.
П.С. Ааа и да ти е честито колелото
x3m_ написа:ако и ти имаше розова "играчка" щях да помисля че си гей (нищо лично)
Alpina написа:DarKFate, ако не беше се занимавал да раздухваш поста му, никой нямаше да го забележи, никой нямаше да му обърне внимание, обидата към собственика би останала скрита сред хубавите пожелания. Единственото което направи е да осветиш мнението на съфорумеца и толкова, с което (ако мога така да се изразя) по-скоро даде голяма публичност на мнението му.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта