Тъй като и аз от снощи не съм го оставял, днес не си усещам пръстите.

Весело изкарване на празниците на всички!

TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
hitar_potter написа:няма да си смениш ника на iPhone, нали?
По темата - аз си купих раничка, а отделно - тарамбука (идея си нямам как се ползва), нова хавлия (някои му викат халат), и общо взето останалите подаръци са рисунки на Стамболов в/у хартия
Daniel Panev написа:Ами Дядо Коледа явно реши, че тая година съм слушкал достатъчно, та взе, че ми подари ново домашно работно място:
[img]http://farm4.static.flickr.com/3201/3148277666_2b85025028.jpg[img]
Монитор ThinkVision L220x + клавиатурка diNovo + основно преподреждане и преокабеляване на работното място. Поне ще мога да си ползвам лаптопа с истинската резолюция
outfaced написа:Daniel Panev написа:Ами Дядо Коледа явно реши, че тая година съм слушкал достатъчно, та взе, че ми подари ново домашно работно място:
[img]http://farm4.static.flickr.com/3201/3148277666_2b85025028.jpg[img]
Монитор ThinkVision L220x + клавиатурка diNovo + основно преподреждане и преокабеляване на работното място. Поне ще мога да си ползвам лаптопа с истинската резолюция
бах тоя твоя дядо коледа ...![]()
кви колконки слуашаш ?
outfaced написа:да не те разочаровам, ама тия джаджи не стават съвсем за тая цел (ако и да я имат тая функция) ...
Daniel Panev написа:Мен лично ме "зарадва" с факта, че вече аз трябва да го играя "Дядо Коледа". Ама то, предполагам, в един хубав момент това идва до главата на всички...
Анелия написа:Daniel Panev написа:Мен лично ме "зарадва" с факта, че вече аз трябва да го играя "Дядо Коледа". Ама то, предполагам, в един хубав момент това идва до главата на всички...
Баща ли ще ставаш?
GHOSTRIDER написа:Oxiliofa@:Power ball-това го въртиш по някъкъв начин с китката си и измерва точки и аз не знам точно как.Чувал съм,че е доста е изморително и трябвало да имаш техника на въртене зада си добър.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта