Според мен слагането на татус е едно от най-тъпите и малоумни изпълнения (тийн стайл), наред с пушенето и пиенето "за гъзария", изцепки с трева и тн...

И, докато е до някаква степен нормално за разни пъпчиви петокласници, ми се струва абсурдно зрели хора да го правят

Естествено техен си е избора, нито имам възможността, нито желанието да ги спирам, само не знам какво ги кара да трейдват (почти) всичките си бъдещи шансове за кариера и тн за едно показване на идея

Колкото и да е израз на културна принадлежност, има и други начини, например облекло, прическа и др които могат да се махнат и да се сложи костюм когато се наложи

Казвам го това във връзка с неразбирането на много хора "в какво се забърват". И колкото и да ви се струва преувеличено, мога с абсолютна сигурност да кажа, че извън третия свят (България, Сомалия, Зимбабве...) тези неща имат ОГРОМНО пряко влияние за обществената позиция на индивида. Лично познавам човек от ъпер-мидъл класата на америкаското общество (Корвет, собствена къща, шосейка Орбеа за триатлон за 10К) който едва не загуби работата си заради татус на десния крак => даде $'$$$ за да му го махат.
+ Един познат не мина фейс-контрола на квалитетен университет в Англия щото има дупка от пиърсинг(свален за случая) под долната устна (ако беше с виждащ се татус охраната нямаше да го пусне в сградата

)
Та... за тези, които имат НЯКАКВИ амбиции за успех в живота ,каквито и да е, НЕ се дупчете и НЕ си слагайте татуси

Това, че в БГ се смята за "яко", само говори лошо за родината. Във всички нормални държави татусите се смятат за "low-life" знак. Само затваяте вратите пред себе си

п.п. Не искам да се карам с никой, целта на тоя пост не е да се заяждам, а да споделя някакъв опит, макар и не личен, и да помогна на някой колебаещ се. Дано се вслушат тези които трябва
п.п.п. Колкото и да съм против татусите не мога да не призная че тази на курбела с крилата е много добра