Хайде и аз.

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Хайде и аз.

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Вто Фев 02, 2010 12:00 am

Няма я вече. НТ- ката, я няма вече.То стана като скръбна вест, ама си е нещо такова. След като ми служи вярно , и след кратката радост от последия ъпгрейт я продадох. Рамката, само да уточня.Ако не я бях продал пак щях да я сглобя.Мога само да кажа че от толкова много твърди рамки които съм карал , НТ-2 е номер едно. Здрава, корава, прилично лека, и с перфектна геометрия. Поне за мен е така.Сега цялото оборудване се прехвърли на мекица, Felt Compulsion 1. Вчера го разходих, ама то все едно не съм го карал. Да използвам момента ,та да попитам.Темата май вече е за друго място, с този ми въпрос . Някой има ли желание да ме светне в тайните на шока FOX FLOAT RP 23 TUNING. Нещо ми е в голяма мъгла това чудо.Изобщо не съм в час .Само ми е ясно че червеното е ребаунда, а винтила той е ясен. Говоря за това нещо. http://www.album.bg/silvestroff/albums/123977/ Благодаря за вниманието, и за просветлението което се надявам да ми дадете.
Последна промяна Silvestroff Gabrovo на Вто Фев 02, 2010 12:15 am, променена общо 1 път
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот daf4ov » Вто Фев 02, 2010 12:14 am

Бреййй...честито :)
Интересно ми е какво тегло му докара?
Едит:
Идеално предния път като беше тук фокса много ми беше грабнал очичките :)
Последна промяна daf4ov на Вто Фев 02, 2010 12:27 am, променена общо 1 път
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Рейтинг: 2000

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Вто Фев 02, 2010 12:18 am

За теглото не знам колко е, само че е осезаемо по леко от РОК МАШИНАТА ми. А по към топлото ще дойда с него по Шумен за да го усетиш.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот codename47 » Вто Фев 02, 2010 12:55 am

Silvestroff Gabrovo написа:..Някой има ли желание да ме светне в тайните на шока FOX FLOAT RP 23 TUNING. Нещо ми е в голяма мъгла това чудо.Изобщо не съм в час .Само ми е ясно че червеното е ребаунда, а винтила той е ясен. Говоря за това нещо. http://www.album.bg/silvestroff/albums/123977/ Благодаря за вниманието, и за просветлението което се надявам да ми дадете.

първо, виж тази рамка с колко саг на шока трябва да се кара
в зависимост от годината, ръководсвото е тука: http://www.foxracingshox.com/fox_tech_c ... anuals.htm -> rear shocks -> FLOAT -> RP23
http://www.youtube.com/watch?v=ukq87JIO ... re=related
в крайна сметка няма толкова много за чудене, 1/2/3 са позиции на propedal-а с които настройваш прага на отключване и има една позиция в която нямаш...както тука: http://www.mtb-bg.com/index.php/product ... 0-test0079
Последна промяна codename47 на Вто Фев 02, 2010 1:30 am, променена общо 1 път
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот hitar_potar » Вто Фев 02, 2010 1:26 am

ааа, силвестроф, дай снимки бе, недей ни мъчи така. :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Вто Фев 02, 2010 8:45 pm

47-ми благодаря за изчерпателния отговор, и най вече за видеото.Друго си е да ти го обясни човек нагледно.Имаш една лимонада от мен. Потърчо снимки ще има , само задръж пожението още малко.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот todor_todorov » Вто Фев 02, 2010 9:52 pm

еее Силвестрофф, още една мекица ли бре, да не остаряваш :rofl:. И дай малко снимки, не ни дръж така в напрежение, т.е. аз видях няколко от неделното ви каране ама там се вижда много бегло. Иначе със здраве да си го караш, и дълго време да му се радваш (стига ги сменя като носни кърпички). Честито
Обичаш ли гората, боклука в торбата!
Аватар
todor_todorov

Рейтинг: 1610

Мнениеот King Rat » Вто Фев 02, 2010 9:52 pm

Ч.Н.Б. със здраве да си го караш :beer: :beer:
"Докъдето и да си стигнал, продължавай да вървиш."
Аватар
King Rat

Рейтинг: 1183

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)