Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
O.K написа:в час по френски
PiCoZzZeN написа:http://www.pinkbike.com/photo/1816842/
PiCoZzZeN написа:http://www.pinkbike.com/photo/1816842/
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Бих искал да добавя, с позволението на 5roff, разбира се, че е по-добре рисунките да са авторски. Всички сме разглеждали музеи, художествени галерии, книжки с картинки и сайтове (особено аз5roff написа:По идея на ico1 от една друга тема... като цяло целта на темата е ясна (дано има и други, които обичат да си ''драскат'')
Бих предложил следното условие: рисунките да са по тематиката на форума, а именно МТБ.![]()
ico 1 написа:Бих искал да добавя, с позволението на 5roff, разбира се, че е по-добре рисунките да са авторски. Всички сме разглеждали музеи, художествени галерии, книжки с картинки и сайтове (особено аз5roff написа:По идея на ico1 от една друга тема... като цяло целта на темата е ясна (дано има и други, които обичат да си ''драскат'')
Бих предложил следното условие: рисунките да са по тематиката на форума, а именно МТБ.![]()
). Моля, поствайте само собствено творчество. Мисля, че така темата ще е по-интересна.
ico 1 написа:Бих искал да добавя, с позволението на 5roff, разбира се, че е по-добре рисунките да са авторски. Всички сме разглеждали музеи, художествени галерии, книжки с картинки и сайтове (особено аз). Моля, поствайте само собствено творчество. Мисля, че така темата ще е по-интересна.
markovo написа:Малко извращения от ТЕТ-а
Virtuous написа:markovo написа:Малко извращения от ТЕТ-а
К'ви са тия научно фантастични истории??![]()
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта