crossenduro2 написа:После може да си взема един клаймър или ХТ2 , но има време дори сега ходих да го тествам 2 дена кално каране по пътеки и минаване на река с байка .
did написа:crossenduro2 написа:После може да си взема един клаймър или ХТ2 , но има време дори сега ходих да го тествам 2 дена кално каране по пътеки и минаване на река с байка .
Е това да се чува! Щом ти е кеф да го тестваш по кални пътеки и реки, карай си го и стой по-далеч от нашите съвети
mil4o3 написа:Я ходи се снимаи бе (freerider).АЗ не съм си показвал ТРОШЛЯКА
did написа:Дай да видим! Аз и като оная, дето един шаран се е снимал с теб, не бях виждал.
BurNiNg_IcE написа:did написа:Дай да видим! Аз и като оная, дето един шаран се е снимал с теб, не бях виждал.
По скоро бабушка, червеноперка или нещо по дребно...
did написа:BurNiNg_IcE написа:did написа:Дай да видим! Аз и като оная, дето един шаран се е снимал с теб, не бях виждал.
Не му убивай надеждите на момчето де! Може да не е шаран, ама става за шаран, като няма шаран.
То и крос-ендурото не е колело, ама...
crossenduro2 написа:did написа:BurNiNg_IcE написа:did написа:Дай да видим! Аз и като оная, дето един шаран се е снимал с теб, не бях виждал.
Не му убивай надеждите на момчето де! Може да не е шаран, ама става за шаран, като няма шаран.
То и крос-ендурото не е колело, ама...
По скоро уклейСлед малко идва темата със заглавие : Едно незабравимо кално каране !!!
" Едно незабравимо кално каране !!!"
Doncho* написа:брато , за начало колелцетоти си е перфе , продължавай в същият дух и не забравяй екипировката , най-вече каска !!!
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта