nonameee9 написа:Честито, много добре се е получило ! ЧНБ и само хубави моменти с него !![]()
![]()
А, защо пише "down" и "hill" отделно ?!
Ами, защото от там минаваше една свинска опашка хахахахахахахахахахахахаха

nonameee9 написа:Честито, много добре се е получило ! ЧНБ и само хубави моменти с него !![]()
![]()
А, защо пише "down" и "hill" отделно ?!
DragonG написа::bigeyes:![]()
![]()
Малеееееее... Такава бомба не съм виждал никога! Останаха ми очите! Браво, много ме зарадва тоя байк, направо кърти! Честит да ти е и със здраве да си го караш!
Watanabe написа:Надписът "HONDA" бих заменил с "YAMAHA", но въпрос на предпочитания
donduche написа:lorda1 написа:На живо изглежда много по-якоЧНБ!
Аз бях една събота и неделя момчето с клаймъра слонова кост
А да сетих се!!!пак ще се кара само малко да се махне калта. На състезанието ще ходиш ли? Ние сме там!!!
donduche написа:Bolverk написа:
Ехееееееееее направо ме уби с този изчерпателен анализ на "колелцето" ми.Малко по-назад споменавам, че карам от скоро т.е. 7-8 месеца. И тепърва разбирам коя част за къде е и за какво служи хаххаахаххахахаха и все още не знам почти нищо за DH. Но поне видях горе-долу кои марки какво предлагат и кои са лидерите на пазара... Всичко, което си описал е абсолютно вярно и съм съгласен, че Драг като фирма не може да се мери с които и да било световни пионери в този бизнес. Но все пак като за начинаещ (доста начинаещ) мисля, че като за 1-во колело нещата не са толкова безкрайно отчайващи. А и все пак с това тренирам и се уча. А за следващия сезон (ако байкчето оцелее до тогава ) съм избрал доста добри решения за съвсем друго колело. А и вече видях, че за едно добро изпълнение са необходими около 3500-5000 лв. Еми това е от мен, почвам да събирам пари и мерси за изчерпателното мнение и интереса.
donduleche написа: ...все още не знам почти нищо за DH...
did написа:@Bolverk:
Следях тъпотиите в темата и се чудех, кога ли някой ще каже истината (макар и с доста грешки)!
Имаме си колелце, което за катерене не става, понеже е тежко и с геометрия, която не става за катерене, а за спускане не става, понеже ще се разбие за по-малко от година, а и в този период с тази геометрия по-скоро ще изтезава колоездача, отколкото да му помага.
Имаме си добре боядисан скрап.
webster1102 написа:donduleche написа: ...все още не знам почти нищо за DH...
Тогава вместо да пишеш глупости и да дрънкаш празни приказки (визирам моята тема),вземи се понаучи кое какво е.Карай си колелото и се кефи без много да тръбиш...
TeDo_BaPHa написа:donduche написа:ГОТОВО имаме си един приличен байк за DH.
Имаме..... да, имаме байк. Честито за сглобката, цветово е доста прилично
.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Първо всеки нормален начинаещ, който е чел малко теория е почнал с твърдак,за да се научи да кара и след това е меко колело, а не директно с 25 кила щайгаЗа тия пари дето си си взел рамката можеше един Climber и една вилка Пайк 2-ра ръка, и същите части и щеше да имаш поне колело, дето няма да те откаже от карането.
DiD-че е скрап скрап е ама не е хич добре боядисанИ тая седалка под какъв ъгъл е само...
Да не си падаш мазохист.Нормално трябва за е вирната отзад и да те подпира в задника, а не в таш*ците.
gesh0898 написа:И да плюеш другите, колелото ти по-свястно няма да стане. Bolverk го е казал много точно. Защо просто не признаеш, че си сбъркал? Човешко е, на всекиго се случва![]()
Предлагам ти да отделиш малко време и да се поразровиш из форума. Парите, влагани в такива велосипеди, е в пъти по-разумно да се вложат в твърдаци. Ако не - карай и се кефи на живота. Никой не може да ти каже какво да правиш, как да го правиш и пр.Просто по този начин рискуваш здравето си.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта