mandarin написа:Ето го и моето видео: ЦЪК
Благодарности на Атанас за камерата, на Коко за монтажа и на другите, които помогнаха за създаването на клипа.
CrateEngine написа:mandarin написа:Ето го и моето видео: ЦЪК
Благодарности на Атанас за камерата, на Коко за монтажа и на другите, които помогнаха за създаването на клипа.
С това клипче ще трябва да се борят желаещите да спечелят.
Секи сам решава с каска или без и носи отговорност за себе си. В тоя конкурс се гледа едита и според мен това е най-хубавия до сега.Ozzie написа:CrateEngine написа:mandarin написа:Ето го и моето видео: ЦЪК
С това клипче ще трябва да се борят желаещите да спечелят.
Явно все още ти е безразлично дали се кара с каска или не.
Пък да се правят кръчета в пясъка, може и с FWD...
hidravlik написа:ясно е че ще спечели mandarin заради начина, по който е заснет клипа....
честито mandarin със здраве да си я караш
Ozzie написа:@arney
Да разгледаме карането с каска, като ефекта на пеперудата. Днес ще съм аз, утре ще сме няколко, вдругиден дузина... И така накрая едва ли ще остане някой неосъзнат, който да кара без каска.
Има една тема тук във форума "Ваши снимки на разни номера". Показването на снимки във въпросната на която велосипедиста е без каска не се толерира, разбирай, че такива мнения биват изтривани.
Не виждам, защо и в тази тема да не се процедира по същия начин?
angelfish написа:http://www.pinkbike.com/video/194192/
Дано се надъхате и направите нещо готино, на което всички да се изкефим.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
mandarin написа:Ето го и моето видео: ЦЪК
DEMON BOY 13 написа:Много добро каране,показал си истински STREET,.................Мисля,че ти заслужаваш да земеш рамката.
errtime2010 написа:Ozzie написа:@arney
Да разгледаме карането с каска, като ефекта на пеперудата. Днес ще съм аз, утре ще сме няколко, вдругиден дузина... И така накрая едва ли ще остане някой неосъзнат, който да кара без каска.
Има една тема тук във форума "Ваши снимки на разни номера". Показването на снимки във въпросната на която велосипедиста е без каска не се толерира, разбирай, че такива мнения биват изтривани.
Не виждам, защо и в тази тема да не се процедира по същия начин?
Също да разгледаме факта, че Арни не може да пише на български и че неговите мнения (спам) по тая тема са ненужни.
eMcKu написа:Прекръстете темата на "Некадърници с камера в ръка" с под заглавие "Ръцете ми прeчат".
Нито един клип не заслужава рамката.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:@eMcKu никой не ти иска мнението... Къде в темата е казано, че клиповете трябва или са професионални???Като не ти харесват не ги гледай бе![]()
StanY написа:Ей значи много ме е яд... днес снимахме, ноо компа ми прави цяла вечер проблеми и едит-а не стана въобще каквото трябваше и дори качеството е гадно... Все пак ето го: http://www.pinkbike.com/video/194334/ клипа е качен от на един приятел акаунта (моя акаунт е StanYt0 ако ви потрябвам
)
П.П.: Клипа утре по обед може да се гледа с хубаво качество от акаунт-а ми
eMcKu написа:Прекръстете темата на "Некадърници с камера в ръка" с под заглавие "Ръцете ми прeчат".
Нито един клип не заслужава рамката.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта