TheUndertaker написа:x3m_ написа:TheUndertaker написа:Малко кадри от квалификацията и състезанието по форкорс.
Много добри снимки и приятни коментари - БРАВО! Чакаме и от неделя ако има.
НЕДЕЛЯТА
dEcLiNe написа:http://www.vbox7.com/user:gogo3333?p=allvideos
Ето профила на въпросния индивид, за да не ви се налага да търсите,
Да не пропусна да кажа, че това качване е абсолютно безсмислено и неудобно, поне за мен.
sharky написа:@Spa, горния линк "тук" не ми се отваря, антивирусната не ми дава, защото няма доверие на сайта. .....
SPA написа:
Най-учтиво ще помоля снимките които съм пуснал да бъдат ползвани само и единствено за лична употреба. Качването в разни сайтове като пинкбайк и сие, лични сайтове, рекламни материали и т.н. без изрично лично разрешение ще се считат за нарушаване на авторско право. Ако се продължава с тази безотговорна практика ще дойде време когато никой няма да си прави труда да качва снимки.
liblibiq1 написа:SPA написа:
Най-учтиво ще помоля снимките които съм пуснал да бъдат ползвани само и единствено за лична употреба. Качването в разни сайтове като пинкбайк и сие, лични сайтове, рекламни материали и т.н. без изрично лично разрешение ще се считат за нарушаване на авторско право. Ако се продължава с тази безотговорна практика ще дойде време когато никой няма да си прави труда да качва снимки.
F.B. влиза ли в това число ?
SPA написа:Най-учтиво ще помоля снимките които съм пуснал да бъдат ползвани само и единствено за лична употреба. Качването в разни сайтове като пинкбайк и сие, лични сайтове, рекламни материали и т.н. без изрично лично разрешение ще се считат за нарушаване на авторско право. Ако се продължава с тази безотговорна практика ще дойде време когато никой няма да си прави труда да качва снимки.
Capoeira написа:SPA написа:Най-учтиво ще помоля снимките които съм пуснал да бъдат ползвани само и единствено за лична употреба. Качването в разни сайтове като пинкбайк и сие, лични сайтове, рекламни материали и т.н. без изрично лично разрешение ще се считат за нарушаване на авторско право. Ако се продължава с тази безотговорна практика ще дойде време когато никой няма да си прави труда да качва снимки.
Без да се засяга автора но доколкото човека на снимката може да се разпозане и ти нямаш право да качваш или излагаш произведението без предварително разрешение на заснетия...
За справка ЗАПСП или в по нагледен формат http://photo-cult.com/articles/law/p5.php прочети 4 тата точка с разяснения, колеги фотографи са си направили труда да обяснят на всички решили професионално да се занимават с фотография как се придобиват авторски права и всичките произтичаши последствия.
Не че искам да обезкуража всички да престанат да си качват снимките, но нека това бъде в архивиран вариант, а не като галерия.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта