CRAZY RIDER написа:СоооОООооПоооОООоооТ
Ако не си разбрал, за Сопот има цяла отделна тема с филмчета. Няма нужда да ги преписвате и тук.
CRAZY RIDER написа:СоооОООооПоооОООоооТ
Rancid написа:@Alien
Пак теб ще те питам,че съм сигурен че си дръпнал същото.CKD от Demonoid при мен няма звук.Гледах папката Audio_TS е празна.Идеи?
Zink написа:Мерси, че си го качил на български сървър ама и ти сиидвай.
Zink написа:Абе Besen що си качил само първата част?
И защо по дяволите е толкова голямо?
bikezilla написа:drift III v demonoid, за който има регистрация, време и фрии спейс
аз нямам нито едното
http://www.demonoid.com/files/details/616911/775222/
Editor написа:Издирвам Red Bull Rampage 02 и Restrospective.Моля ако някои да знае къде мога да ги намера да каже защото аз обърнах всичко и неможах да намеря нищо безплатно
п.с
ще се лее много бира
![]()
Alien написа:А такова - на 99% съм на Дроп ин Сийзън 2, ама не мърда... СИИИИИЙД. :Д И не, после НЯМА да сийдвам, защото ще го изгледам и изтрия.То така или иначе никой не ги тегли тия глупости.
тучо чучо написа:Alien написа:А такова - на 99% съм на Дроп ин Сийзън 2, ама не мърда... СИИИИИЙД. :Д И не, после НЯМА да сийдвам, защото ще го изгледам и изтрия.То така или иначе никой не ги тегли тия глупости.
Ахъмммм, и аз запецнах на 99,8 % от няколко дни.
Alien написа:тучо чучо написа:Alien написа:А такова - на 99% съм на Дроп ин Сийзън 2, ама не мърда... СИИИИИЙД. :Д И не, после НЯМА да сийдвам, защото ще го изгледам и изтрия.То така или иначе никой не ги тегли тия глупости.
Ахъмммм, и аз запецнах на 99,8 % от няколко дни.
Ами аз съм на толкова от вече 2 седмици, сигурно. Бесеееееееееееееееееееееен.![]()
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта