An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Daniel Panev написа:Е аз гумите ги взех "на пожар" вчера от др. Гочев, че ми писна на... да чакам и на мене.
Иначе при първа възможност след празниците ще гледам да инсталирам Nobby Nic + Racing Ralph или някаква подобна комбинация...
Отделно колчето в момента е RF Evolve DH
Daniel Panev написа::offtopic: Мисля еднолично да провъзглася Hans за най-бавно сглобен велосипед във форума. Някой против?
Harka написа:Daniel Panev написа::offtopic: Мисля еднолично да провъзглася Hans за най-бавно сглобен велосипед във форума. Някой против?
Най-бавно сглобен друг път. Форумната сглобка на TOYAGA е още на ниво колела...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Daniel Panev написа:Нямам идея - карал съм го около 300 метра с маратонки върху тия педали...
Просто си мисля за Gobi, за това
eMcKu написа:Daniel Panev написа:Нямам идея - карал съм го около 300 метра с маратонки върху тия педали...
Просто си мисля за Gobi, за това
Кви Гобита бе. За теб е измислена седалка - http://www.amazon.com/SELLE-ITALIA-28EA ... B001K10NMI
Daniel Panev написа:2x Michelin DH16 2.2 UST - 1100 g парчето, ама ми писна да чакам вече, та...
lusi5001 написа:Daniel Panev написа:http://fitness.panev.info/wp-content/pictures/IMG_1482.jpg
2x Michelin DH16 2.2 UST - 1100 g парчето, ама ми писна да чакам вече, та...
А аз като ти ги препоръчах ти веднага ме отхвърлиа сега си ги купил
![]()
иначе честити гуми![]()
pro-adrenaline написа:Днеска го видях на живоСтрашно е, но мястото не му е на НДК
arney написа:pro-adrenaline написа:Днеска го видях на живоСтрашно е, но мястото не му е на НДК
Повечето скъпи колелета за пред НДК са правени , не се учудвай.
pro-adrenaline написа:Днеска го видях на живоСтрашно е, но мястото не му е на НДК
WestIce написа:Съвет - лепни прозрачно фолио, на местата където може да има триене и драскотини. Не личи че го има, а и ще запазиш Hans, по-дълго време красив. ;]
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта