Дали си е ошлайфал джуките

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
CRAZY RIDER написа:http://p1.pinkbike.com/photo/2565/pbpic2565886.jpg
-=[V@N10*P!4A]=- написа:А на втората не знам просто ми се струва неестествено карача и колелото спрямо фона.
Бате следващият път като дойдеш в Парка ще те ударя. Глупав ли си? Мислиш ли, че не виждам, че е монтаж, виж първо какво съм написъл от долу подкартинката преди да пишеш мн дразниш така, и с такъв ник като твоя нямаш никакво право въобще да ми пишеш...-=[V@N10*P!4A]=- написа:@skeezed
@MaN1aK
И двете снимки са монтаж. На първата няма сянка на парашута, а скалата е изградена от един елемент, който се повтаря няколко пъти и накрая попивката се едно е отрязана спрямо скалата. Мн некъдърен колаж. Ама иначе е забавна.
А на втората не знам просто ми се струва неестествено карача и колелото спрямо фона.
skeezed написа:Бате следващият път като дойдеш в Парка ще те ударя. Глупав ли си? Мислиш ли, че не виждам, че е монтаж, виж първо какво съм написъл от долу подкартинката преди да пишеш мн дразниш така, и с такъв ник като твоя нямаш никакво право въобще да ми пишеш...-=[V@N10*P!4A]=- написа:@skeezed
@MaN1aK
И двете снимки са монтаж. На първата няма сянка на парашута, а скалата е изградена от един елемент, който се повтаря няколко пъти и накрая попивката се едно е отрязана спрямо скалата. Мн некъдърен колаж. Ама иначе е забавна.
А на втората не знам просто ми се струва неестествено карача и колелото спрямо фона.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта