от elfa » Нед Ное 05, 2006 7:59 am
[quote="elfa"]
[quote="elfa"]
Ще се радвам на малко помощ:D!Търся една песен от Earthed 2, песента започва когато започва "[b]wc finals:italy[/b] livigno"; по-точно начало ~ 01:12:00 и край ~ 01:16:00( и да го кажа с думи, някой да не се обърка - между един час и дванадесети и един час и шестнадесет минути върви песента:D!
Чакам си песента:beer:!!!
[/quote]
Търсенето продължава и се допълва:popcorn:!
Вече търся една песен от един клип, чието име е gr_BikeWorld (копирано, нишо не съм променял)!Нензам какъв е, от къде е...Просто си го пуснях преди няколко ден и се изкефих на песничката!Клипчето е малко реклама на Sram, Rock Shox, Truvativ и Avid:), може и някакъв trailer да е незнам...Просто си искам песничката:)!!!
[/quote]
Търсенето продължава;),
темата да не се забравя:)!
Айде гледайте не само да теглите и търсите песни, а да вземете да помогнете за намирането им;):D!Както казах търсенето продължава:I - песента от Disorder 3 от съвсем малко преди 15-та минута, частта в която започва да кара Cedric Gracia:eyebrow:!Мноо ме кефи, моля вЪ намерете ми я:D!Друите песни съшо продължавам да си ги търся;)!
P.S.:Само да кажа, че вече ги няма качени OST-та от Disorder-ите:cry:, иначе от там щях да си дръпна песничката:)!
P.S.2:Абе май ще е най-добре(въпреки, че е супер играчка:D) да се качат пълните OST-та на филмите:D:beer:!!!
Поздрави на всички:)!