П.п. НЕ СЪМ объркал посоките

sherpite написа:Pimp My Bike продължава, място е известно, София, Хр. Смирненски 74а, хората са известни, най-добрите в бранша разбира се и на теория и на практика. Тааа насладете се на тунинга. Гумите са за каране из града, за това са сложени, личен избор.
Sve3 написа:...
MAN6 написа:друго си е истинксият P.I.M.P. ...![]()
http://a491.ac-images.myspacecdn.com/im ... 8e6a1a.jpg
Нищо лично, но в София е тесно...
MAN6 написа:друго си е истинксият P.I.M.P. ...![]()
http://a491.ac-images.myspacecdn.com/images01/98/l_aa008579b709f8bb00612fa8f18e6a1a.jpg
Нищо лично, но в София е тесно...
sherpite написа:Интересни мнения, изпълнени със самочувствие, нормално гейчета им казваме на такива у федерацията
sherpite написа:Интересни мнения, изпълнени със самочувствие, нормално гейчета им казваме на такива у федерацията
Sve3 написа:sherpite написа:Интересни мнения, изпълнени със самочувствие, нормално гейчета им казваме на такива у федерацията
Не по стълбите, че каплите са нови !! ...звучи ли ти познато..?!
Моето ако не друго поне се кара чат-пат... Твоето даже и впечатление не прави...скот е.
Sve3 написа:Не по стълбите, че каплите са нови !! ...звучи ли ти познато..?!
sherpite написа:Sve3 написа:sherpite написа:Интересни мнения, изпълнени със самочувствие, нормално гейчета им казваме на такива у федерацията
Не по стълбите, че каплите са нови !! ...звучи ли ти познато..?!
Моето ако не друго поне се кара чат-пат... Твоето даже и впечатление не прави...скот е.
Дааам личи че завиждаш, но то е защото си тясно скроен, както и това което притежаваш. Може и ти някой ден да си със скъпи части на двуколката си, а не да мажеш с бензин некви стареняци, само да караш без да пипаш, но май няма да те огрее, голям марляч си, а хората които обслужваш го казват...
2-те качвания на Витоша и 3-те дена на сопот за каране ли ги бориш ?Sve3 написа:
Аз пипам и карам доста повече от теб
ЧУВСТВАМ СЕ НИКОЙSve3 написа:и мисля, че не си ти човека, който ще оценява дали съм мърляч или не. Има достатъчно други хора по-квалифицирани от теб, който ще преценят дали съм мърляч и дали си върша работата...за сега никой не ми се е оплакал лично![]()
Добре де аре кажи какво общо имаш с федерацията- БФПК - БПК - или GT racing ?!?!!sherpite написа: Фееедееерааациияяятаа
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта