did написа:eMcKu написа:did, прав си, но пак прочети коментарите преди твоите, и разбери къде ти е грешката ...
Прочетох ги. Знам, че някои от компонентите са купени употребявани. Това не прави по-смислено упражнението.
Ако собственикът искаше XC-велосипед, въобще не е трябвало да тръгва от тази рамка. Нека си купи рамка 2 ръка, която да е по-лека, нека на нея постепенно накачули тия XT-та...
Има само един смислен коментар, който дава идеи, а не ръси бира без повод - този на EmZo.
От коментари в стил "СУПЕРРРРРРРРРРРРРРРРРР!!!!!" няма смисъл! По-добре честно кажете на човека, къде му е грешката.
Аз също карам евтина и кофти рамка с висок клас монтаж, щото така се получи през последните години. Когато някой ми каже, че тази рамка не е перфектна, не му скачам да го бия или обиждам. Знам си, че е прав. Очаквах подобно отношение и от автора на темата и "адвокатите" му.exiteyes написа:А знаеш ли за, колко пари го взех това колело?
Защо питаш, след като е ясно, че не знам?
Знам само, че още доста пари ще трябва да хвърлиш по него.
Искаш да се хвалиш с "далаверата" или с "качествения велосипед"? Аз си помислих, че е второто.
did Според теб за асфалт и улици нужно ли е колело ,което струва около 700кинта ? ,аз мисля ,че не е нужно.
ЧНБ добре се е получило видях го ,когато ни бяхте на гости в Хасково .
Поздрави аз съм момчето ,което носеше брадвата