eMcKu написа:до тук - 12.290
_SoRa_ написа:eMcKu написа:до тук - 12.290
Това са парите до момента, които си похарчил или теглото на байка
dob111 написа:А твоите мечти за идеалното за теб колело как точно еволюираха...? Какво искаше в началото, какво е сега?
И поздрави за стилните и качествени велосипеди, които притежаваш!
Skittleslolz написа:Мисля, че dob111, както и аз сме разбрали, че плановете ти за мечтаното колело не са били реализирани, тоест не си сглобил колелото, което искаш, а по-лошо.
eMcKu написа:dob111 написа:А твоите мечти за идеалното за теб колело как точно еволюираха...? Какво искаше в началото, какво е сега?
И поздрави за стилните и качествени велосипеди, които притежаваш!
Ясно е, че съм почнал от колело за 100 лева. Всичко стана така, че исках да пробвам нещо с повече ход и най - вече меко колело. Но понеже съм маниак на тема тегло и обичам да катеря всякакви баири ... и излезе този Giant. Затова сега ме дразни задния шок, но ще чакам няколко месеца за нов.
Някой има ли идея, какво да сложа, за може като тичам с колелото на рамо, да не ми убива ? Мисля си за парче дунапрен, но дали, ще стане
hitar_potar написа:че трябва да изчакаш Фокс РП23 2011 или 2012 с Кашима Коутинга на буталото и промените в карантиите му - май ще е доста по-приятен екземпляр от настоящия, което ще е просто![]()
eMcKu написа:Някой има ли идея, какво да сложа, за може като тичам с колелото на рамо, да не ми убива ?
eMcKu написа:ами ... възникна една чуденка - joplin 4 или cobalt 11
едното е тежко, но от новите технологии
другото е леко, но има два варианта - setback или inline ... кое, ще бъде по - удачно от двете ?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
boriss13 написа:Що така вилката и шока???
prokalnatiq написа:Не ви разбирам давате по над 10 бона за нещо което искате да е много леко (с ваши купени части), а можеш да си намериш хем по-леко, хем по-еФтино цяло колело, като после можеш да му сменяш части. Ето един от многото примери: http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 637&lang=2 по леко с почти 1 кило, а едва ли отстъпва много на здравината.
mtb_pm написа:Ем че то в началния му вид е било по-леко
Daniel Panev написа:eMcKu написа:ами ... възникна една чуденка - joplin 4 или cobalt 11
едното е тежко, но от новите технологии
другото е леко, но има два варианта - setback или inline ... кое, ще бъде по - удачно от двете ?
Оффф - и аз съм на точно същото място в чуденето...
rarekin написа:eMcKu написа:Някой има ли идея, какво да сложа, за може като тичам с колелото на рамо, да не ми убива ?
Rapha
joropc написа:boriss13 написа:Що така вилката и шока???
Ами вероятно ще се минава на 32-ка и RP 23, a?
Оффф, тая обява за вилката, как ме замисли само...
prokalnatiq написа:Не ви разбирам давате по над 10 бона за нещо което искате да е много леко (с ваши купени части), а можеш да си намериш хем по-леко, хем по-еФтино цяло колело, като после можеш да му сменяш части. Ето един от многото примери: http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 637&lang=2 по леко с почти 1 кило, а едва ли отстъпва много на здравината.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта