С малко усилия и DRAG the BOMB се превръща в супер байк :-)

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: С малко усилия и DRAG the BOMB се превръща в супер байк :-)

Мнениеот donduche » Чет Мар 03, 2011 11:28 am

Skittleslolz написа:Би ли престанал, драги разбирачо? Неговото колело е мислено за конкретен стил каране. 19" рамка, 13ка вилка, 100мм лапа, обтегач дълго рамо и т.н.
То не е мислено за DH, но поне е балансирано и честно да ти кажа ми харесва повече от твоята бомба със гъзарското бомбърче 200мм отпред и 100мм отзад. :(!:
ПП: Уникален ъгъл на седалковата тръба :love:
ПП2: Извинявай ако съм те засегнал, но гледам темата без да пиша от началото и сега просто прекали ;)

Не бе пич, просто бях казал, че не разбирам от колела, но се запалих по DH, от съвсем скоро и затова реших да си сглобя едно и да мога да си карам в планината :beer: А някакви деца на по 12 години не спряха да ми дават акъл, че вилката била висока, седалката ми ръмбела (аз не сядам на нея като се спускам) геометрията на колелото и т.н. И затова се нервя, че техните колелета са пълен ужас но в моето се огледаха. Иначе приемам критики и съвети, но те направо ми се подиграват :rofl: Като се науча да карам като хората и аз ще се хвърля на нещо по-добро но до тогава ще си чупя собственото произведение :beer: :roll2: Все пак мерси за интереса и наздраве :beer: :offtopic:
Аватар
donduche

Рейтинг: 1163

Мнениеот crossenduro2 » Чет Мар 03, 2011 11:48 am

Я виж дали на 12-годишните деца колелата им са пълен ужас или нещо... viewtopic.php?f=31&t=84765 :(!: ! Що говориш глупости? Всички ти казаха,че колелото е 20-килограмова бангия дето даже и за красота не става.. Айде бягай, че почна да ме дразниш ! :banghead:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот exiteyes » Чет Мар 03, 2011 11:58 am

Определено това което каза за 12-годишните не беше правилно.. Моето колело(няма да го кажа те които трябва да го знаят, си го знаят) и велосипеда на crossenduro2 съм поне на 70% сигурен, че ще са по-удобни за спускане и катерене.... :evil: :evil:
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот crossenduro2 » Чет Мар 03, 2011 12:09 pm

exiteyes написа:Определено това което каза за 12-годишните не беше правилно.. Моето колело(няма да го кажа те които трябва да го знаят, си го знаят) и велосипеда на crossenduro2 съм поне на 70% сигурен, че ще са по-удобни за спускане и катерене.... :evil: :evil:

WTF само 70 % ... :crazy: . Ако на тази "бомба" и беше сложил някоя 130 мм вилка щеше да е що годе добре, но с този ляй*ян Bomber отпреде и геометрията и всичко се разваля.. Я да те питаме колко килограма е ? :bowdown:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот donduche » Чет Мар 03, 2011 12:10 pm

viewtopic.php?f=31&t=84765 :(!: ! Що говориш глупости? Всички ти казаха,че колелото е 20-килограмова бангия дето даже и за красота не става.. Айде бягай, че почна да ме дразниш ! :banghead:[/quote]
Браво пич, колелото ти е уникално давай смело напред. Сестра ми има същото и е много доволна като си ходи лятото до училището, стягала си гъза :rofl:
Аватар
donduche

Рейтинг: 1163

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)