Gh0s7 написа:
Nice... Бая "т'Фари" тая bb7-ца май?
Еми май май

Ся се чудя какво да зема , ама да не стане същото

Gh0s7 написа:
Nice... Бая "т'Фари" тая bb7-ца май?
b3ckS написа:Незнам дали моито нещо е за тук, но мисля че е за тук што и аз счупих(спуках) левия си крак на в места![]()
бахти непонусимата бoлка е
flex написа:SpoileR бате ти сигурен ли си че това е с резба.
pibsi написа:Spoiler т'фа след махането на пирони ли е
b3ckS написа:Ми знам имам малко повече белези по краката сигорно...карам от 2 години и знам 4е не се махати е мноо грозно.....
![]()
а иначе коста е пукната на и на 2те места....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и тва ми беше последното каране!просто тва беше края... чупих китка/пуках коста при китката/5 шева на крака имам от венеца/отделно другите рутинни болки като мозично сътресение което получих доста пъти/навехнати китки и глезени....... но тва просто прекали....наще казаха 4е се ми земат мотор ако продам колелото за тва плс некой да го купува по бурзо вече сам го обявил за продажба
![]()
![]()
hitar_potter написа:викаш, с мотор ще е по-безопасно??
SpoileR написа:pibsi написа:
От удари в педалите, като се изплъзнат
SpoileR написа:
http://www.picvalley.net/u/1072/1085286225.JPG
Някои са на 2-3 месеца, други на 5-6... не изчезват бе кожицата им!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
b3ckS написа:Ми знам имам малко повече белези по краката сигорно...карам от 2 години и знам 4е не се махати е мноо грозно.....
![]()
а иначе коста е пукната на и на 2те места....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и тва ми беше последното каране!просто тва беше края... чупих китка/пуках коста при китката/5 шева на крака имам от венеца/отделно другите рутинни болки като мозично сътресение което получих доста пъти/навехнати китки и глезени....... но тва просто прекали....наще казаха 4е се ми земат мотор ако продам колелото за тва плс некой да го купува по бурзо вече сам го обявил за продажба
![]()
![]()
Editor написа:Ако беше сложил кори преди да караш , това със сигурност нямаше да се случи.Ако скоро не ти дойде акъла в главата , а ваще направят грешката да ти вземат мотор ,може да си докараш и нещо по-сериозно.По-добре е да дадеш някой друг лев за протекция , отколкото да се правиш на гъзар и после да ревеш по форумите.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта